, Τρίτη
29 Νοεμβρίου 2022

Το ΕΛ.Κ.Ε. βράβευσε την «Karfitsa»

Σε μια ζεστή εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης και με την ευκαιρία της κοπής της πίτας του το Ελληνικό Κέντρο Επικοινωνίας (ΕΛΚΕ) τίμησε ανθρώπους της Επικοινωνίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, μαζί με τους ανθρώπους του πολιτισμού, των Δημοσίων Σχέσεων και των Επιχειρήσεων, για ανταλλαγή ευχών για το Νέο Έτος.

Σ’ αυτό το πλαίσιο το ΕΛ.Κ.Ε. τίμησε την NK Media Group/ FreePress «Karfitsa» διά χειρός του προέδρου του Ντίνου Κωστόπουλου για την διακεκριμένη συνεισφορά της στην σωστή και αντικειμενική ενημέρωση.

«Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε αυτούς τους θεσμούς “ζωντανούς” μέσα στον κοινωνικό ιστό της πόλης μας, γιατί μας συνδέουν και μας υποβοηθούν έτσι ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί μπροστά για το καλό του τόπου μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛ.Κ.Ε. στο πλαίσιο του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του, συνεχίζει σταθερά τις προσπάθειές του, με ένα δυναμικό κοινωνικό – πολιτιστικό πρόγραμμα, με δράσεις για την ευαισθητοποίηση, προαγωγή και ανάδειξη μιας κοινωνίας ενεργών πολιτών, μέσω της επικοινωνίας, του πολιτισμού, της επιμόρφωσης και της κοινωνικής αλληλεγγύης», επισήμανε ο κ. Ντίνος Κωστόπουλος.

Στην εκδήλωση όπου παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές κ.κ. Θεόδωρος Καράογλου, Σταύρος Καλαφάτης, ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και νυν υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Ορφανός και πλήθος άλλοι πολιτευτές, τιμήθηκαν ακόμη, ο επίτιμος πρόξενος Λεττονίας Αγης Κυνηγόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Αντώνης Γυφτόπουλος, τα ειδησεογραφικά portal στα κοινωνικά δίκτυα THESSBOMB και THESSTODAY, η τηλεόραση κεντρικής Μακεδονίας ATLAS TV, η εφημερίδα “ΑΝΑΤΡΟΠΗ” και το EURO TV, η ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και η δημοσιογράφος Χριστίνα Τσόρμπα και ο ραδιοφωνικός σταθμός CITY International 106,1 fm.

https://www.facebook.com/karfitsa.gr/videos/347382576118292/