Πρωτοβουλία Σιμόπουλου για το σχολείο βουλευτών, τραγουδιστών και δημάρχων! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

Πρωτοβουλία Σιμόπουλου για το σχολείο βουλευτών, τραγουδιστών και δημάρχων!

Από το εν λόγω λύκειο έχουν αποφοιτήσει...

geniko lukeio

Πρωτοβουλία προκειμένου ένα από τα πιο ιστορικά σχολέια της Θεσσαλονίκης να επιστρέψει στον φυσικό του χώρο αναλαμβάνει ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος. Ο λόγος…

Για το 5o Λύκειο Θεσσαλονίκης, από το οποίο μεταξύ άλλων έχουν αποφοιτήσει ο μουσικοσυνθέτης Διονύσης Σαββόπουλος, ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης, ο Κώστας Γκιουλέκας, ο τραγουδιστής Σωκράτης Φάμελλος, ο Άλκης Στέας και πολλοί άλλοι!

“Επιθυμώ να συμβάλλω στη λύση του προβλήματος που προέκυψε και το 5ο Λύκειο να επιστρέψει στο φυσικό του χώρο, εκεί που βρίσκεται εδώ και δεκαετίες.

Η εταιρία “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” (πρώην ΟΣΚ) που εποπτεύεται από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων, έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει το έργο της αναστήλωσης του διατηρητέου, μέσω του δανείου το οποίο θα λάβει από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕΠ).

Αναλαμβάνω πρωτοβουλία ώστε την επόμενη εβδομάδα να γίνει συνάντηση στο γραφείο μου εκπροσώπων του Δήμου, του Υπουργείου Παιδείας και των Κτιριακών Υποδομών ώστε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα.”

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ