Προβλέψεις ζωδίων για σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου! - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Προβλέψεις ζωδίων για σήμερα Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου!

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν...

zodia 55

Κριός   Γενικά: Μπορεί να είστε κάπως καχύποπτοι και να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Μην ανακατέψετε φιλίες με οικονομικά γιατί θα γίνουν λάθη και ίσως να μην μπορείτε εύκολα να τα ξεμπερδέψετε.

Έρωτας: Το πάθος ίσως να είναι απαραίτητο σε μια σημαντική σχέση που έχετε γιατί μερικές φορές δείχνετε την βαθιά σας ενέργεια που κυρίως σας τη βγάζει ένας Σκορπιός. Το σεξουαλικό στοιχείο πάντως σας ενώνει αλλά δημιουργεί και εμπλοκές από ζήλεια και τάση για εξουσία.

Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας εκτίμηση για μια κατάσταση η οποία ίσως να δημιουργεί ανασφάλεια από το παρελθόν πιθανόν να ξεπεραστεί με την δική σας παρέμβαση αλλά και την έντονη προσπάθεια που κάνετε αυτή την περίοδο.

Ταύρος   Γενικά: Είστε σε φάση που θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή άτομα που σας εκφράζουν περισσότερο από άλλους, πιθανόν όμως να βγουν στην επιφάνεια κάποιες επιθυμίες οι οποίες δεν θα είναι και τόσο εύκολες να διαχειριστείτε.

Έρωτας: Αναλαμβάνετε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και ο λόγος είναι ότι δεν έχετε σταματήσει να σκέφτεστε με ποιο τρόπο θα έρθετε κοντά με το άτομο που σας ενδιαφέρει και τι είναι αυτό που σας χωρίζει γιατί μερικές φορές δεν εμπιστεύεστε και τόσο εύκολα οτιδήποτε σας λέει. Η επαφή με Σκορπιό είναι πολύ μοιραία αλλά και πολύ δύσκολη μερικές φορές. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες δεν βιώνετε τόσο δύσκολα συναισθήματα.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες αλλά θα γίνουν μέσω των άλλων και ίσως να επωφεληθείτε και εσείς. Το καλύτερο είναι να μην κολλήσετε σε θέματα και καταστάσεις που δεν σας πάνε παρακάτω γιατί τότε δεν θα έχετε πρόοδο.

Δίδυμοι   Γενικά: Η ανάγκη μερικές φορές μπορεί να σας κάνει δραματικούς ή ακόμα και πολύ μοιραίους σε κάποιες καταστάσεις που με τίποτα δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε από πάνω σας. Ίσως η δεύτερη σκέψη να λειτουργήσει και σε εσάς.

Έρωτας: Η σχέση με Σκορπιό θα σας βάλει να βουτήξετε στα βαθιά. Παρόλο που δεν είναι εύκολη, τουλάχιστον εκτονώνετε το παραπανίσιο συναίσθημα που έχετε αυτή την περίοδο οπότε θα λυθεί η ευαισθησία σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Προχωράτε με μικρά βήματα αλλά έχετε και αναφορές στο παρελθόν. Κάποια χρέη ή υποχρεώσεις που θα βγουν ξαφνικά θα σας αγχώσουν παραπάνω αλλά αν κινηθείτε και πάλι με διπλωματία θα τα λύσετε.

Καρκίνος   Γενικά: Έχετε ανάγκη να βιώσετε κάποιες εμπειρίες πιο προσωπικές για να βγάλετε συμπεράσματα. Για αυτόν τον λόγο θα επιδιώξετε συναντήσεις κι επαφές που θα βγάλουν στην επιφάνεια την δημιουργική έκφραση.

Έρωτας: Προκειμένου να δείξετε τα συναισθήματά σας θα κάνετε τα πάντα για να δείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Επειδή από ένστικτο το γνωρίζετε, θα δείτε ότι θα γίνουν όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει. Η επαφή με Ταύρο ή Σκορπιό σας συγκινεί ιδιαίτερα. Επίσης οι συζητήσεις με Υδροχόο ίσως σας απομακρύνουν από κοντά του γιατί είναι πολύ θεωρητικός και εσείς θέλετε συναίσθημα.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε να διαχειριστείτε πολλές ευκαιρίες οι οποίες θα σηματοδοτήσουν την έναρξη μιας νέας περιόδου. Αν θέλετε να πουλήσετε πράγματα πιθανόν αυτή η περίοδος να είναι η πιο κατάλληλη.

Λέων   Γενικά: Η αναφορά σε πράγματα και καταστάσεις που ίσως να σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ακόμα και θυμό με κάποια πεπραγμένα θα σας δυσκολέψουν για λίγο. Μέσα στο σπίτι σας μπορεί να υπάρχει ένταση από ένα μεγαλύτερο πρόσωπο.

Έρωτας: Η φροντίδα που θα δώσετε σε ένα πρόσωπο ίσως να δημιουργήσει άρρηκτους δεσμούς που όμως θα έχει και τον ρόλο της εξάρτησης. Ταύρος, Σκορπιός και Υδροχόος είναι τα άτομα που θα σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναζητάτε ευκαιρίες να ξεφύγετε από κάτι που δεν σας αρέσει αλλά βλέπετε ότι μπορεί να επανέρχεται μία κατάσταση που βγάζει σε αδιέξοδο. Καλό είναι να μην κολλήσετε γιατί θα βρεθούν λύσεις.

Παρθένος   Γενικά: Είστε αρκετά φορτισμένοι με το να ελέγξετε μια κατάσταση την οποία νιώθετε ότι έχει ξεφύγει από τα χέρια σας. Η προσωρινή σας πάντως αποχή από κάτι που δεν σας αρέσει ίσως να σας προστατεύσει από τα βέλη πολλών.

Έρωτας: Διεκδικείτε και ίσως να γίνετε και αρκετά εκδικητικοί με τον δικό σας τρόπο γιατί πιστεύετε ότι έχετε αδικηθεί. Η συμπόνια όμως για ένα πρόσωπο δεν θα σας αφήσει να συνεχίσετε και να κάνετε πράγματα που κατά βάθος δεν θέλετε. Η επαφή με Σκορπιό μπορεί να επανέλθει πάλι σε φυσιολογικά επίπεδα.

Καριέρα & Οικονομικά: Το μοντέλο της ομαδικότητας δεν σας πολυαρέσει αν και καταλαβαίνετε ότι υπάρχουν σκοπιμότητες πάνω σε αυτό. Ίσως να είστε αρκετά ευέλικτοι και να βλέπετε πιο μακριά από αυτό που εμφανίζεται, οπότε με τον τρόπο σας θα προστατευτείτε.

Διαβάστε περισσότερα στο verysorry

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ