Προβλήματα στην υδροδότηση το βράδυ - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Προβλήματα στην υδροδότηση το βράδυ

Από τις 24:00 έως τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής, θα γίνουν εργασίες κατασκευής παράκαμψης σε ωθητικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης, διατομής Φ500, εξαιτίας των έργων του Μετρό στη συμβολή των οδών Εγνατία με Αγίας Σοφίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

vrush-neroΑπό τις 24:00 έως τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής, θα γίνουν εργασίες κατασκευής παράκαμψης σε ωθητικό αγωγό του δικτύου ύδρευσης, διατομής Φ500, εξαιτίας των έργων του Μετρό στη συμβολή των οδών Εγνατία με Αγίας Σοφίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς 26ης Οκτωβρίου, Νέα Δυτική Είσοδος, Αναγεννήσεως, Μοναστηρίου, Εγνατία, 3ης Σεπτεμβρίου, Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου, Λεωφ. Νίκης, Κουντουριώτη και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ενώ από τις 09:00 έως τις 14:00, θα γίνουν εργασίες συνδέσεως νέων αγωγών δικτύου ύδρευσης στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών με Πτολεμαίων στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς  Θερμοπυλών, Πτολεμαίων, Ικτίνου, Σόλωνος και Προφήτη Ηλία (από Θερμοπυλών έως Φιλικής Εταιρείας) του Δ.Δ. Πυλαίας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

 

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ