ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Australia
Εάν ψάχνετε έναν διαδικτυακό κατάλογο επιχειρήσεων με έδρα την Αυστραλία και κοινό στοιχείο την ελληνικότητα, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο www.GreeksOfAus.com.

Η ιδέα του GreeksOfAus γεννήθηκε από έναν Έλληνα που μετανάστευσε πρόσφατα με την οικογένειά του στην Αυστραλία, ο οποίος κατά το πρώτο διάστημα της προσαρμογής του εκεί, συνάντησε δυσκολίες στο να επικοινωνήσει στα αγγλικά.

Το GreeksOfAus περιλαμβάνει επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων ή επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται Έλληνες με έδρα την Αυστραλία και διαθέτει, επίσης, επιλογή Μικρών Αγγελιών για όσους αναζητούν ή προσφέρουν εργασία.

Επίσης απευθύνεται σε Έλληνες που πρόκειται να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, οι οποίοι λόγω της δυσκολίας τους να επικοινωνήσουν στην αγγλική γλώσσα μπορούν να εντοπίσουν τον Έλληνα επαγγελματία που χρειάζονται και να μιλήσουν στη μητρική τους γλώσσα, κάνοντας την προσαρμογή τους στη νέα χώρα αρκετά πιο ομαλή.

Το GreeksOfAus γίνεται ο σύμμαχος του Ελληνισμού της Αυστραλίας, αποτελώντας ένα πολύτιμο μέσο που έχει σχεδιαστεί με προσοχή, διαθέτει πληρότητα, είναι εύχρηστο και έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Δεν έχετε πάρα να το ανακαλύψετε!

Σχολιάστε