Μακρή προς Γεωργιάδη στο twitter: «Άκου φασιστάκο...» - Karfitsa.gr
Uncategorized

Μακρή προς Γεωργιάδη στο twitter: «Άκου φασιστάκο…»

"Η εικόνα της κυρίας Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πέρα πάσης προσδοκίας..."

kagela makri

Είναι γνωστός ο… “ηλεκτρισμός” και η ένταση ανάμεσα στον Υπουργό Υγείας και την Ραχήλ Μακρή, βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Κατά την ομιλία του, ο κ.Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην κ. Μακρή που ανέβηκε στα …κάγκελα της ΕΡΤ,  γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της. Η απάντησή της ήρθε από το twitter όπου με ένα βίντεο από το youtube του θύμισε τι έλεγε ως βουλευτής του ΛΑΟΣ για τον Αντώνη Σαμαρά: «Άκου φασιστάκο», έγραψε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και παρέπεμψε στο βίντεο…

ce2d0d555a92e0bb5065617a41e9ac90

Νωρίτερα, σε ειρωνικό τόνο ξεκίνησε η ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον υπουργό Υγείας να αναφέρεται στα χθεσινά γεγονότα στην ΕΡΤ, όπου πρωταγωνίστησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς και η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, είπε: «Θα ήθελα να ξεκινήσω την ομιλία μου με τα χθεσινά γεγονότα στην ΕΡΤ και την εικόνα της κυρίας Κωνσταντοπούλου να καλεί σε βοήθεια», φράση που είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από την Ολομέλεια.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης, συνέχισε απτόητος την ομιλία του για τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή. «Επίσης θα πρέπει να πω ότι η εικόνα της κυρίας Ραχήλ Μακρή πάνω στα κάγκελα ήταν πραγματικά πέρα πάσης προσδοκίας», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας. Η τοποθέτηση του αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Ραδιομέγαρο για να εκφράσει τη συμπαράσταση της προς τους εργαζομένους της ΕΡΤ, ενώ μαζί με άλλους βουλευτές κατήγγειλαν τον προπηλακισμό τους από δυνάμεις των ΜΑΤ.

«Πείτε ό,τι θέλετε, σας ακούμε όλη ημέρα να μιλάτε για χούντα και για κατάλυση της Δημοκρατίας», σχολίασε, τέλος, ο κ. Γεωργιάδης ως απάντηση στις έντονες διαμαρτυρίες για τα λεγόμενά του από βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ