14:14, Παρασκευή
28 Ιανουαρίου 2022

Αρχίζει η δίκη για την απαγωγή του 11χρονου κοριτσιού

Αύριο τελικά θα ξεκινήσει η εκδίκαση της συγκλονιστικής υπόθεσης απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης 11χρονης πέρυσι τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη με κατηγορούμενη μία 34χρονη και συγκατηγορούμενό της τον 41χρονο φίλο της.

Το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία για αύριο το πρωί καθώς διόρισε δύο συνηγόρους υπεράσπισης για την 34χρονη ο συνήγορος της οποίας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο καθώς όπως μετέφερε συνάδελφός του βρίσκεται σε καραντίνα λόγω επιστροφής του από ταξίδι στο εξωτερικό.

Η 34χρονη αντιμετωπίζει μία σειρά κακουργηματικών κατηγοριών και συγκεκριμένα αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, έκθεση, βιασμό, γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικο.

Ο 41χρονος με τον οποίο στο παρελθόν διατηρούσε σχέσεις κάθεται στο εδώλιο για συνέργεια σε αρπαγή ανηλίκου και για συνέργεια σε έκθεση ανηλίκου.

Την ανήλικη κατηγορείται ότι είχε απαγάγει η 34χρονη στις 11 Ιουνίου του 2020 έξω από το σχολείο της εκμεταλλευόμενη τη γνωριμία που είχε με την οικογένειά της. Αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ότι την κακοποίησε σεξουαλικά σε διαμέρισμα στο οποίο την οδήγησε αλλά και της έδωσε να κάνει χρήση ναρκωτικών. Με το φόβο της σύλληψής της άφησε την ανήλικη ελεύθερη σε περιοχή της Καλαμαριάς όπου εντοπίστηκε από περιοίκους και παραδόθηκε στην αστυνομία. Τόσο η μητέρα όσο και η θεία της σε δήλωση που έκανα ζητήσαν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να επιβληθεί το μέγιστο των ποινών στην 34χρονη.

Στο μεταξύ συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία και ειδικότερα για την κατάθεση της μητέρας της κατηγορούμε η οποία υποστήριξε ότι έπεσε και η ίδια θύμα βιασμού από την κόρη της.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει αύριο στις 11:00 το πρωί.