, Πέμπτη
01 Ιουνίου 2023

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις αποκαλύψεις της «Κ» στη Χαλκιδική

Η «Κ» ήδη κλήθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τις αποκαλύψεις και τα καταθέσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της κι ακόμη περισσότερα προκειμένου να μπει το «μαχαίρι» στο κόκκαλο.

Όχι μόνο δεν πρόκειται να σταματήσει την έρευνα αλλά σας υποσχόμαστε ακόμη περισσότερες δημοσιεύσεις για σκάνδαλα που τελέστηκαν επί των ημερών σας μετά από αναρίθμητες καταγγελίες των δημοτών της πολύπαθης Χαλκιδικής. Ήδη ο φάκελος γεμίζει με ακόμη περισσότερα στοιχεία. Κακοδιαχείρηση κονδυλίων πολλών εκατομμυρίων, καταχρήσεις και απιστίες αιρετών της αυτοδιοίκησης, πλαστογραφίες, καταπατήσεις δασικών εκτάσεων, υποδομές που ξεκίνησαν και ουδέποτε ολοκληρώθηκαν, δρόμοι καρμανιόλες για την αποκατάσταση των οποίων εξακολουθούν να ξοδεύονται εκατομμύρια τα οποία θα μπορούσαν να κατασκευάζουν οδοστρώματα για Formula 1. Ασφαλτοστρώσεις πάνω σε … αγριάδες, μολονότι πληρώθηκαν γι αυτό ανάδοχοι με πολλές χιλιάδες ή και εκατομμύρια ευρώ, «μαϊμού» αναβαθμίσεις υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης, μη τήρηση περιβαλλοντικών όρων των μεταλλείων στην Ολυμπιάδα με ολέθρια αποτελέσματα για τους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας και την υγεία συνολικά του πληθυσμού της περιοχής.

Είναι μόνο η αρχή για εμάς και η αρχή του τέλους για εσάς. Σας υποσχόμαστε ότι επανέλθουμε με ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις λίγο πριν τις εκλογές.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA