Με λαμπρότητα και πλήθος δημοτών σε γιορτινή διάθεση φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο έλατο έξω από το πρώην δημαρχείο Πυλαίας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, το βράδυ της Κυριακής 07/12.
Ρεπορτάζ: Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
Τη φωταγώγηση στην εκδήλωση έκανε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη και πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, με τη βοήθεια των μικρών παιδιών που έδωσαν δυναμικό παρών ως οι πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων.
«Έχει δημιουργηθεί μια όμορφη παράδοση στο δήμο μας με το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων που μας φέρνουν πιο κοντά στα Χριστούγεννα, σε κάθε περιοχή. Ευχόμαστε όλοι εγκάρδια στον καθένα και στην καθεμία από σας καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Όλοι μας ας προσπαθήσουμε να νιώσουμε τα φετινά Χριστούγεννα μέσα από τα μάτια των μικρών παιδιών. Χριστούγεννα είναι αγάπη. Και ανυπόκριτη και χωρίς κανένα δόλο αγάπη, μόνο τα μικρά παιδιά μπορούν να μας δώσουν», δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη.

Το ρυθμό στην εκδήλωση έδωσαν η φιλαρμονική του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και χορωδίες δημοτών, ενώ ανιματέρ ψυχαγώγησαν τα παιδιά και μοίρασαν αναμνηστικά και γλυκίσματα.
Στις 12/12 αναμένεται η έναρξη της λειτουργίας του πρώτου χριστουγεννιάτικου χωριού της Πυλαίας, η «Μαγική Πόλη» στο Ελαιόρεμα, με δωρεάν είσοδο και πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του χριστουγεννιάτικου χωριού θα γίνει στις 13/12.





