«Πρέπει να απαντήσει η Ομάδα Αλήθειας από πού προέρχεται η ροή του χρήματος. Τους δηλώνουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τίποτα μα τίποτα να φοβηθεί». Αυτό διεμήνυσε ο Θανάσης Γλαβίνας του ΠΑΣΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, σε δηλώσεις του σχετικά με την προαναγγελία μήνυσης προς το πρόσωπό του από τους διαχειριστές της Ομάδας Αλήθειας.
Ειδικότερα, το πρωί της Μ. Δευτέρας, ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε από τη Θεσσαλονίκη ότι η Ομάδα Αλήθειας θα πρέπει να απαντήσει σχετικά με το αν λαμβάνει κυβερνητική χρηματοδότηση.
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δια του κυβερνητικού εκπροσώπου υιοθέτησε πλήρως τις αναρτήσεις της Ομάδας Αλήθειας. Απέναντι σε αυτούς τους μηχανισμούς της κυβερνητικής προπαγάνδας δηλώνουμε ευθαρσώς ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Ούτε τους εκβιασμούς τους, ούτε τις απειλές τους. Η αλήθεια θα έρθει στο φως. Πρέπει να απαντήσει η Ομάδα Αλήθειας από πού προέρχεται η ροή του χρήματος. Αν έχουν σχέση με κρατικό χρήμα, αν λαμβάνουν κρατικές διαφημίσεις. Αυτό είναι το μείζον. Υπάρχει απάντηση για αυτά; Τους δηλώνουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει τίποτα μα τίποτα να φοβηθεί. Δε θα κάνουμε ούτε εκατοστό πίσω. Ο κυβερνητικός μηχανισμός προπαγάνδας θα πέσει ολόκληρος μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι οι διαχειριστές της Ομάδας Αλήθειας ανακοίνωσαν ότι προτίθενται να κινηθούν νομικά κατά του Θανάση Γλαβίνα. Σε ανάρτηση στα social media, οι διαχειριστές της ομάδας καλούν τον κ. Γλαβίνα «να αποδείξει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους ισχυρισμούς του κατά της Ομάδας Αλήθειας. Ο κ. Γλαβίνας καλείται να παρουσιάσει έστω και μία ανάρτηση της Ομάδας Αλήθειας στην οποία γίνεται επίθεση σε θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. Η λάσπη δεν θα μείνει αναπάντητη. Η ανοχή μας στη συκοφαντία τελείωσε».





