ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Θεαματική η φετινή σεζόν για τα χιονοδρομικά της Β. Ελλάδας – «Τα καλύτερα Χριστούγεννα των τελευταίων 15 χρόνων»

Ελίνα Τουκουσμπαλίδου Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
10/01/2025
Ρεπορτάζ
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
0
Θεαματική η φετινή σεζόν για τα χιονοδρομικά της Β. Ελλάδας - «Τα καλύτερα Χριστούγεννα των τελευταίων 15 χρόνων»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Related Post

Βίντεο – ντοκουμέντα: Η στιγμή που οι διαρρήκτες στο Δρυμό πέφτουν από μπαλκόνι έξι μέτρων και σφαδάζουν

Θεσσαλονίκη: Νέα εποχή για το γήπεδο Αχιλλέα Τριανδρίας – Παραδόθηκε αναβαθμισμένο με νέο χορτοτάπητα (ΦΩΤΟ+Video)

Μαρμάρινη πλάκα για τις κακοποιημένες γυναίκες και τα θύματα γυναικοκτονιών στη Νέα Παραλία – Αποκαλυπτήρια παρουσία Αγγελούδη (ΦΩΤΟ+Video)

Σε κόκκινο συναγερμό για την ενδοοικογενειακή βία η Θεσσαλονίκη

Ρεκόρ επισκεπτών κατέγραψαν κατά την περίοδο των Χριστουγέννων τα χιονοδρομικά κέντρα της Βορείου Ελλάδας.

Το πυκνό χιόνι λειτούργησε καταλυτικά, ώστε πολλοί να αφήσουν τα αστικά κέντρα και να κατευθυνθούν προς τα βουνά και τα χιονοδρομικά κέντρα για να ζήσουν «λευκά Χριστούγεννα» σε ένα επιβλητικό χειμωνιάτικο τοπίο.

Σέλι: «Τα καλύτερα Χριστούγεννα των τελευταίων 15 χρόνων»

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Σελίου στο Νομό Ημαθίας, παρά την περιπέτεια του νεαρού αγνοούμενου σκιέρ, η οποία ευτυχώς είχε αίσια έκβαση, η φετινή σεζόν καταγράφεται ως η καλύτερη των τελευταίων 15 χρόνων. Αυτό αναφέρει ο διευθυντής του κέντρου, Απόστολος Μελιόπουλος, σε δηλώσεις του στην Karfitsa.

«Η εορταστική περίοδος ήταν πολύ καλή. Ο καιρός μάς έκανε το “χατίρι” και χιόνισε νωρίς. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Είχαμε πολύ κόσμο. Ξεπερνούσαμε και τις 5.000 κόσμου κάποιες μέρες. Όλες τις γιορτινές ημέρες ήμασταν φουλ. Το χιονοδρομικό βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία. Η φετινή εορταστική περίοδος ήταν ίσως η καλύτερη των τελευταίων 15 χρόνων. Πέρυσι δεν είχαμε αρκετό χιόνι και πρόπερσι που είχαμε χιόνι, δεν ήταν τόσοι πολλοί οι επισκέπτες», όπως επισημαίνει.

Στα δυνατά «χαρτιά» του χιονοδρομικού, δηλώνει ότι είναι η ηλιοφάνεια, οι ανταγωνιστικές τιμές, οι θέσεις στάθμευσης, αλλά και η εύκολη πρόσβαση.

Φαλακρό: 13.000 επισκέπτες τις πρώτες οκτώ μέρες λειτουργίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Ως αναγέννηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φετινή σεζόν για το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού του Νομού Δράμας, τη λειτουργία του οποίου επανεκκινεί η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Όπως επεσήμανε στην Karfitsa, ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υπεύθυνος για το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, Αργύρης Πατακάκης, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 13.000 τις πρώτες οκτώ μέρες λειτουργίας.

Πιο συγκεκριμένα: «Η περίοδος των εορτών κύλησε με πολύ μεγάλη προσέλευση και επισκεψιμότητα. Το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού άνοιξε τις πύλες του για οκτώ ημέρες. Πραγματικά ο κόσμος το αγκάλιασε γιατί γίνεται μια προσπάθεια το τελευταίο διάστημα να επαναλειτουργήσουμε το χιονοδρομικό κέντρο και να κερδίσει ξανά τη χαμένη του αίγλη. Ξεπεράσαμε τις 13.000 επισκέπτες στις οκτώ πρώτες ημέρες της λειτουργίας του. Είναι ένα μήνυμα για μας ώστε να δώσουμε τη δέουσα προσοχή για να αναβαθμίσουμε τις υποδομές. Το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού έχει όλα τα εχέγγυα να είναι ένα από τα καλύτερα στη Βόρεια Ελλάδα».

Το χιονοδρομικό κέντρο λειτούργησε από τις 29 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου. Λειτούργησε η βάση αρχαρίων, η Μέστα και το αναψυκτήριο. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να τελειώσουν οι τεχνικοί έλεγχοι από τις εταιρείες που έχουν αναλάβει τις επισκευές και συντηρήσεις στον αναβατήρα του Παππού, ο οποίος θα λειτουργήσει ξανά μετά από 16 χρόνια αδράνειας.

Παράλληλα, τεχνικοί από το εξωτερικό θα δώσουν σε λειτουργία την τετραθέσια καρέκλα που οδηγεί στην κορυφή του βουνού, ώστε οι επισκέπτες να θαυμάζουν τη μαγευτική θέα από ψηλά και να έχουν πρόσβαση στο σαλέ, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή. Το Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού θα λειτουργεί Παρασκευές με Κυριακές.

Ελατοχώρι: Πλήθος επισκεπτών στο χιονοδρομικό και στο χωριό τα Χριστούγεννα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Χαμόγελα αισιοδοξίας έφερε η κίνηση των φετινών Χριστουγέννων και στο Ελατοχώρι, στο Νομό Πιερίας, όπου το Χιονοδρομικό Κέντρο γέμισε ζωή με επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα.

«Ήταν πολύ καλή η εορταστική περίοδος. Είχαμε αρκετό χιόνι. Είχε πολλά χρόνια να χιονίσει τόσο μέσα στις γιορτές. Γεμίσαμε επισκέπτες. Πήγαν πολύ καλά και τα καταλύματα του χωριού», αναφέρει στην Karfitsa ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου, Δημήτρης Χασιώτης.

Όσον αφορά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του χιονοδρομικού, ο ίδιος στέκεται στην εύκολη προσβασιμότητα από Λάρισα και Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας όμως ότι οι επισκέπτες φέτος ήταν απ’ όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, προσθέτει πως το Χιονοδρομικό Κέντρο του Ελατοχωρίου είναι ιδανικό για τουριστικό σκι.

Η Karfitsa σάς ξεναγεί στη βυζαντινή Εγνατία οδό κατά μήκος του μετρό Θεσσαλονίκης
Share213Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Αυτόματο προσχέδιο
Θεσσαλονίκη

Βίντεο – ντοκουμέντα: Η στιγμή που οι διαρρήκτες στο Δρυμό πέφτουν από μπαλκόνι έξι μέτρων και σφαδάζουν

Σοκάρουν τα βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Karfitsa και αποτυπώνουν τις στιγμές που ακολούθησαν μετά από την...

Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
22/11/2025
Αυτόματο προσχέδιο
Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Νέα εποχή για το γήπεδο Αχιλλέα Τριανδρίας – Παραδόθηκε αναβαθμισμένο με νέο χορτοτάπητα (ΦΩΤΟ+Video)

Σε νέα εποχή εισέρχεται το γήπεδο Αχιλλέα Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία αναβαθμισμένο με νέο χορτοτάπητα....

Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
22/11/2025
Next Post
Δίκη Τραμπ για τη Στόρμι Ντάνιελς: Ένοχος χωρίς ποινή

Δίκη Τραμπ για τη Στόρμι Ντάνιελς: Ένοχος χωρίς ποινή

Η εταιρεία με την επωνυμία “MEDIA PUBLISHING GK IKE ” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

ΖΩΔΙΑ

Αυτό εiναι το πıο χειρıστıκό ζώδıο από όλα

Αυτό εiναι το πıο χειρıστıκό ζώδıο από όλα

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
14/11/2025
0

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2025 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa