Διακόπηκε για αύριο η συνεδρίαση για την εκδίκαση της υπόθεσης του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, για τη δημοσιοποίηση, μέσω του Διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του.
«Η εντολέας μου ήρθε σήμερα, είχε κληθεί από τον εισαγγελέα και είναι υποχρεωμένη να έρθει. Είναι η μόνη που μπορεί να καταγγείλει όλα αυτά που της έχουν συμβεί και έχει κάνει πολύ μεγάλο αγώνα για να κατεβάσει όλο αυτό το υλικό (που είχε δημοσιευθεί στο διαδίκτυο). Είναι πάντα παρούσα γιατί επιθυμεί τη δικαίωσή της. Σήμερα είναι πιο άσχημη η ψυχολογία της καθώς συνάντησε μετά από τόσο καιρό τον καταγγελόμενο, από μακριά, δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία», δήλωσε η δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή.
Σύμφωνα με την ίδια τη συνήγορο, αναφερόμενη στον παρουσιαστή, δήλωσε πως «Ποτέ δεν αποζημίωσε την εντολέα μιυ για αυτό που έχει πάθει, ποτέ δεν έχει πάει να άρει τις συνέπειες των πράξεών του και εννοώ να αποσύρει το υλικό και να κάνει ό,τι θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει βλάψει έναν άλλο με ένα τέτοιο τρόπο διασυρμού και ανεπανόρθωτα».
Η υπεράσπιση κατηγορίας θα ζητήσει να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, όπως είχε γίνει και στο πρωτόδικο δικαστήριο με σκοπό να διαφυλαχτεί η τιμή και η προσωπικότητα της πρώτης καταγγέλλουσας καθώς και ο οικογενειακός της βίος.





