, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη- Πλατεία Εμπορίου: Κινηματογραφικό πλατό για την ταινία «The Bricklayer»

Από σήμερα ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer», στη Θεσσαλονίκη.

Στην πλατεία Εμπορίου, η οποία αποτελεί πλατό της ταινίας, έχει στηθεί από το μεσημέρι ένας πάγκος με εφημερίδες, ένα περίπτερο, και μια μηχανή pop corn. Αύριο αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά τα γυρίσματα στην πλατεία, καθώς και να επεκταθούν στην γύρω περιοχή.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 275710381_3092011227723365_4290648053545641796_n-900x406.jpg

Βέβαια, χρειάζεται να αναφερθεί ότι από σήμερα είναι σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα γυρίσματα της ταινίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την παρακάτω ειδοποίηση ισχύουν τα εξής:

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

the_bricklayer.jpg

Στο “The Bricklayer” κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες “Die Hard 2”, “Cliffhanger” και “Long Kiss Goodnight”.

Τον Bricklayer θα υποδυθεί ο Aaron Eckhart και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Nina Dobrev.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.