, Δευτέρα
27 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Πλήθος και «παλμός» στις απεργιακές συγκεντρώσεις (ΦΩΤΟ+Video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Άγαλμα του Βενιζέλου συγκέντρωση διαμαρτυρίας απο εργατικά σωματεία, φορείς αλλα και μέλη του ΠΑΜΕ καθώς οι διαμαρτυρόμενοι με κεντρικο σύνθημα «Απέναντι στα κέρδη τους, προτάσσουμε την ζωή μας» αντιδρούν στις κυβερνητικές επιλογές και ζητούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, τον κατώτατο μισθό, αλλά και το ζήτημα των συλλογικών συμβάσεων.

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται η Θεσσαλονίκη καθώς αυτή την ώρα στο κέντρο της πόλης πραγματοποιείται μπαράζ συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας

Στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας που έχει κηρύξει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), εργατικά σωματεία, φορείς αλλα και το ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την ακρίβεια, τον κατώτατο μισθό, αλλά και το ζήτημα των συλλογικών συμβάσεων.

Επιπρόσθετα, την ίδια ώρα έχουν συγκεντρωθεί μέλη του ΕΚΘ έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης μέλη του ΕΚΘ ενώ συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται και στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας απο την ΟΚΔΕ.

Τέλος, στο πλαίσιο της σημερινής απεργίας, πραγματοποιείται και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα από αντιεξουσιαστές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.