Πάνω από πέντε ευρώ θα πρέπει να πωλείται το σάντουιτς με σουβλάκι στη Θεσσαλονίκη ώστε να είναι βιώσιμες οι επιχειρήσεις εστίασης της πόλης. Αυτή την άποψη εξέφρασε, μιλώντας στην Karfitsa, ο πρόεδρος του συλλόγου καφέ-μπαρ Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Επιτροπίδης. Ρεπορτάζ: Ελίνα Τουκουσμπαλίδου Την ώρα που το τυλιχτό σουβλάκι σε όλη την Ελλάδα φτάνει σε τιμές «φωτιά» … Συνεχίστε να διαβάζετε το Θεσσαλονίκη – Πρόεδρος εστιατόρων: «Το πιτόγυρο πρέπει να ξεπεράσει τα πέντε ευρώ για να είναι βιώσιμη μια επιχείρηση».
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί