, Πέμπτη
20 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Βομβαρδισμένο τοπίο ο δρόμος στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό (ΦΩΤΟ-Video)

Λακκούβες και προζύμια λόγω της κακής επιδιόρθωσης συνθέτουν ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο σκηνικό οδήγησης στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Καθημερινά χιλιάδες πολίτες εξυπηρετούνται από τις λεωφορειακές γραμμές του σταθμού, αντικρίζοντας την άθλια κατάσταση που επικρατεί.

Συγκεκριμένα, στην είσοδο του Ν.Σ.Σ Θεσσαλονίκης το οδόστρωμα είναι σε πολύ άθλια κατάσταση με δεκάδες λακκούβες να βάζουν σε κίνδυνο τους πεζούς και τους οδηγούς των λεωφορείων. Μάλιστα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στο βίντεο τα λεωφορεία «βρίσκουν» κάτω στην άσφαλτο.

Επίσης, όπως ανέφεραν στο Karfitsa.gr οδηγοί των αστικών λεωφορείων, η άσφαλτος έχει να αλλαχτεί πάνω από δέκα χρόνια, ενώ καθημερινά οι οδηγοί ταλαιπωρούνται από τις μεγάλες λακκούβες, καθώς εγκυμονούν μεγάλοι κίνδυνοι ατυχήματος. Επιπροσθέτως, τονίζουν πως πρέπει άμεσα να τοποθετηθεί νέος ασφαλτοτάπητας και όχι μπαλώματα.

Μάλιστα, το πρόβλημα διογκώνεται περισσότερο και στους πολίτες, καθώς γονείς με μωρά σε καρότσια και οι υπερήλικοι νιώθουν παγιδευμένοι από τις τεράστιες λακκούβες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.