Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από τον ιδιοκτήτη
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, οι Αρχές έσπευσαν σε διαμέρισμα στην οδό Καΐρη, στις 40 Εκκλησιές και αντίκρισαν δύο σορούς σε προχωρημένη σήψη.
Τα άψυχα σώματα, φαίνεται να ανήκουν σε ηλικιωμένο ζευγάρι που διέμενε στο διαμέρισμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 72χρονη γυναίκα βρέθηκε ανάσκελα φορώντας μόνο τα εσώρουχα και από πάνω φανελάκι, ενώ ο 74χρονος άνδρας μπρούμυτα γυμνός σε διαφορετικό δωμάτιό. Η πόρτα ήταν κλειστή και ήταν τοποθετημένα πίσω από αυτή, ένα κάδρο και μία κουβέρτα.

Στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι το ζευγάρι είναι νεκρό εδώ και πολλές μέρες.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, το οποίο νοίκιαζε το ηλικιωμένο ζευγάρι τα τελευταία εννέα χρόνια.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού: “Ήταν μοναχικοί άνθρωποι, η γειτονιά είχε να τους δει δύο μήνες. Πήρα την αστυνομία χθες το απόγευμα, πέρασαν μου είπαν να καλέσω κλειδαρά, μπήκα σήμερα και τους βρήκα. Είδα πρώτα τη γυναίκα και κάλεσα την αστυνομία. Αυτός είχε πράγματα μπροστά του και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι εκεί. Κάλεσα την αστυνομία και ήρθαν.
Από το 2015 μένουν στο σπίτι μου, εννιά χρόνια. Αυτός μου είχε πει ότι ήταν συνταξιούχος μηχανικός”.






