ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Το «καυτό» καλοκαίρι της κυβέρνησης

Φένια Κλιάτση Αναρτήθηκε από Φένια Κλιάτση
29/07/2023
Ρεπορτάζ
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
ΝΔ για εκλογή Μπακόλα ως Γ.Γ του ΕΛΚ: Αδιαμφισβήτητη αναγνώριση σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο

Άδεια με βάρδιες, θα πάρουν και φέτος  οι υπουργοί της κυβέρνησης αλλά και οι βουλευτές της ΝΔ. Το συγκεκριμένο μοντέλο τείνει να καθιερωθεί αν σκεφτεί κανείς πως και πέρυσι κάτι παρόμοιο συνέβη.

Ήδη, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και κυβερνητικός εκπρόσωπος  Παύλος Μαρινάκης, ο γενικός διευθυντής Γιάννης Σμυρλής, ο οποίος πριν από δεκαπέντε  μέρες περίπου βρέθηκε στη Θεσσαλονικη προκειμένου να συναντήσει τα τοπικά κομματικά στελέχη και ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης καταρτίζουν μαζί με το υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ,  Γιάννη Μπρατάκο τη λίστα με τους κυβερνητικούς και τους  κομματικούς, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα «γαλάζια» κλιμάκια που θα περιοδεύσουν στην Βόρεια Ελλάδα λίγες ημέρες πριν τις επαφές με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ ,προετοιμάζοντας ουσιαστικά  και την άνοδο του στην πόλη μας.

Μάλιστα το σχέδιο προβλέπει οι επισκέψεις αυτές να έχουν έντονο πολιτικό περιεχόμενο μιας και οι αυτοδιοικητικές κάλπες κάθε άλλο παρά μακριά είναι. Στη «γαλάζια»  παράταξη βρίσκονται ξανά σε mood εκλογών με σκοπό ο χάρτης των εκλογών να βαφτεί και πάλι μπλέ. 

Για όλους τους προφανείς λόγος στην Πειραιώς  θέλουν να επαναληφθεί η κυριαρχία των υποψηφίων που θα στηρίξουν τουλάχιστον στις Περιφέρειες αλλά και στους μεγάλους δήμους. Σε κάθε περίπτωση πάντως  «αντάρτικα» απέναντι σε  κομματικές επιλογές δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Πρώτος δέκτης του συγκεκριμένου μηνύματος ήταν  ο Γιώργος Αμανατίδης, καθώς ο ίδιος ανακοίνωσε την απόφασή του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κόντρα στον υποψήφιο της ΝΔ Γιώργο Κασαπίδη. Ο πρώην βουλευτής Κοζάνης τέθηκε εκτός ΝΔ ενώ όπως τονίζεται από την Πειραιώς, «τέτοιες συμπεριφορές, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από το κόμμα. Ο κ. Αμανατίδης, που ήταν υποψήφιος στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί, μιας και η ΝΔ εξέλεξε δύο βουλευτές, συναντήθηκε  με φίλους και ψηφοφόρους του και τους ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, την οποία γνωστοποίησε ακολούθως και σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Related Post

Θεσσαλονίκη: Τα ξίφη των αξιωματικών απένειμε ο Κωνσταντίνος Τασούλας στους αποφοίτους της ΣΣΑΣ (ΦΩΤΟ+Video)

Επιδείξεις που κόβουν την ανάσα από τους σπουδαστές της ΣΣΑΣ στην πλατεία Αριστοτέλους – Εντυπωσίασαν τους θεατές (ΦΩΤΟ+Video)

Μήνυμα ενότητας από τον Κ. Τασούλα στον Άγιο Δημήτριο για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης – «Έμπνευση και παραδειγματισμός» (ΦΩΤΟ+Video)

Στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Τασούλας και Νίκος Χριστοδουλίδης για την Πανηγυρική Δοξολογία (ΦΩΤΟ+Video)

Με τη διαγραφή Αμανατίδη ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να στείλει το μήνυμα ότι όποιος ακολουθεί τέτοιες τακτικές θα τίθεται αυτομάτως εκτός οργάνων και θα χάνει την κομματική του ιδιότητα.

Οι οκτώ στους 13 δήμους της Θεσσαλονίκης που πάνε για δεύτερο γύρο

Οι φετινές δημοτικές εκλογές στους 13 δήμους της Θεσσαλονίκης (εκτός του Δήμου Θεσσαλονίκης) θα είναι ιδιαίτερα σκληρές καθώς σε μόλις πέντε υπάρχουν ισχυρές διοικήσεις, που δύσκολα θα αλλάξουν. Στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης ο Λάζαρος Κυρίζογλου, στον δήμο Βόλβης ο Διαμαντής Λιάμας, στον δήμο Θέρμης ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος, στον δήμο Νεάπολης – Συκεών ο Σίμος Δανιηλίδης και στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, δύσκολα θα χάσουν την εκλογή τους από την πρώτη Κυριακή αρκεί να θυμηθούμε πως ο κ. Κυρίζογλου στις εκλογές του 2019 είχε πάρει 69,81%, ο κ. Λιάμας 55,32%, ο κ. Παπαδόπουλος 54,79%, ο κ. Δανιηλίδης 55,90% και ο κ. Καϊτεζίδης 70,07%. Στους άλλους οκτώ δήμους όμως (Δέλτα, Θερμαϊκού, Καλαμαριάς, Κορδελιού – Ευόσμου, Λαγκαδά, Παύλου Μελά, Χαλκηδόνος, Ωραιοκάστρου) θα δοθεί σκληρή μάχη, η οποία αναμένεται να πάει σε δεύτερη Κυριακή, ενώ ήδη οι υποψηφιότητες είναι πολλές σε καθέναν από αυτούς. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η Νέα Δημοκρατία τρέχει ήδη τις δικές της δημοσκοπήσιες προτού δώσει στήριξη σε κάποιον από τους δημάρχους της επιλογής της στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Σε κάθε περίπτωση στις 31 Αυγούστου τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να έχουν κατατεθεί, οπότε μέχρι εκείνη την ημερομηνία οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι θα πρέπει να έχουν κλείσει.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

Tags: Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023Γιάννης ΜπρατάκοςΔΕΘΘεσσαλονίκηΛάζαρος ΚυρίζογλουΝέα ΔημοκρατίαΠαύλος Μαρινάκης
Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Τα ξίφη των αξιωματικών απένειμε ο Κωνσταντίνος Τασούλας στους αποφοίτους της ΣΣΑΣ (ΦΩΤΟ+Video)
Πρώτο Θέμα

Θεσσαλονίκη: Τα ξίφη των αξιωματικών απένειμε ο Κωνσταντίνος Τασούλας στους αποφοίτους της ΣΣΑΣ (ΦΩΤΟ+Video)

Τα ξίφη των αξιωματικών απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, στους αποφοίτους της ΣΣΑΣ το πρωί της Δευτέρας 27/10,...

Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
27/10/2025
Επιδείξεις που κόβουν την ανάσα από τους σπουδαστές της ΣΣΑΣ στην πλατεία Αριστοτέλους – Εντυπωσίασαν τους θεατές (ΦΩΤΟ+Video)
Θεσσαλονίκη

Επιδείξεις που κόβουν την ανάσα από τους σπουδαστές της ΣΣΑΣ στην πλατεία Αριστοτέλους – Εντυπωσίασαν τους θεατές (ΦΩΤΟ+Video)

Εντυπωσίασαν τους θεατές και κέρδισαν δυνατό χειροκρότημα οι επιδείξεις των σπουδαστών της ΣΣΑΣ στην πλατεία Αριστοτέλους το μεσημέρι της Κυριακής...

Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
26/10/2025
Next Post
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για αύριο, στην Κρήτη

Χωρίς ενεργά μέτωπα σε Ρόδο, Κέρκυρα και Μαγνησία - Πολύ υψηλός σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Η εταιρεία με την επωνυμία “MEDIA PUBLISHING GK IKE ” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

ΖΩΔΙΑ

Το ένστικτο αυτών των ζωδίων είναι πάντα σωστό

Ζώδια: Ποια είναι πιθανότερο να ερωτευτούν μέσα στον Οκτώβριο

Αναρτήθηκε από Άννα Παπαδοπούλου
06/10/2025
0

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2025 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa