Σ. Καλαφάτης: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου» - Karfitsa.gr
Πολιτική

Σ. Καλαφάτης: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου»

Επανεξελέγη στην Α’ Θεσσαλονίκης

kalafatis-photo«Ευχαριστώ την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, που σε μια συγκυρία δύσκολη για τους πολίτες, τη χώρα και την παράταξη, εξέφρασε την ενισχυμένη εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωση του για την επανεκλογή του στην Α’ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ ο Σταύρος Καλαφάτης.

«Η δικαίωση της εμπιστοσύνης αυτής, ήταν και παραμένει το πρωταρχικό μου καθήκον, τόσο στη Βουλή, όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, με δυνάμεις που συνδυάζονται και διπλασιάζονται, προς όφελος της πόλης», σημειώνει ο κ. Καλαφάτης.

Όπως επισημαίνει, «είναι φανερό, ότι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, στην επιλογή του ελληνικού λαού, βάρυνε περισσότερο το θυμικό και η ανάγκη διαμαρτυρίας για τις θυσίες που έγιναν ως τώρα, παρά η λογική και η επάρκεια τεκμηρίωσης των εξαγγελιών για την επόμενη μέρα. Ο λαός έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ εντολή σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας και η απόφασή του, είναι καθ` όλα σεβαστή.

Σε κάθε περίπτωση η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, θα προσπαθήσει στο βαθμό των δυνατοτήτων που της δίνει ο συσχετισμός δυνάμεων στη νέα Βουλή, να συμβάλει ουσιαστικά, τόσο στην προστασία της ευρωπαϊκής προοπτικής της Ελλάδας, όσο και στην προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ