Σ. Πάππας: Η …αλαζονεία των ιδιοκτητών έκλεισε τα ραδιόφωνα! - Karfitsa.gr
Media Συνεντεύξεις

Σ. Πάππας: Η …αλαζονεία των ιδιοκτητών έκλεισε τα ραδιόφωνα!

66648_113682202030107_7149222_nΣυνέντευξη στη Μ. Βλάχου

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε ακούσει τη φωνή του ή να μην έχετε απολαύσει κάπου τις μουσικές του επιλογές! O λόγος για τον Σταμάτη Πάππα, ο οποίος μιλάει στην «Κ» για τα… χάλια των ερτζιανών της Θεσσαλονίκης! Για την ιστορία, ασχολείται με το ραδιόφωνο από το 1988… (Πανοραμα 984-star fm-heart fm) και συνεχίζει ακάθεκτος…

Πως φθάσαμε σε τόσα ραδιοφωνικά… «λουκέτα»;

Η Θεσσαλονίκη ξεκίνησε περίφημα στο επαγγελματικό ραδιόφωνο αλλά ο ανταγωνισμός έκανε μεγάλη ζημιά. Δημιουργήθηκαν πολλά ραδιόφωνα σε μικρό χάρτη, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί το… PLAYLIST. Αν προσθέσεις σε όλο αυτό και την κακοδιαχείριση και την αλαζονεία κάποιων ιδιοκτήτων ραδιοφωνικών σταθμών το αποτέλεσμα ήταν αυτό που ξέρουμε όλοι πλέον, να κλείσουν ιστορικά ραδιόφωνα της πόλης!

Σήμερα τι αξίζει να ψάξεις;

Αν πάμε στη μουσική που παίζουν σήμερα… είναι σκέτη ΤΡΑΓΩΔΙΑ, απογοήτευση! Η ποιότητα της ποπ μουσικής που επιλέγεται  από τους διευθυντές προγράμματος είναι το λιγότερο… αδιάφορη. Να φανταστείς πως ότι …ρουμάνικο eurobeat κυκλοφόρησε τα τελευταία χρόνια έγινε αμέσως επιτυχία!

Προχειρότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό;

Ναι, μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις. Για παράδειγμα ο republic που διατηρεί με τα χίλια ζόρια ένα επίπεδο μουσικό και ίσως και κάποια ραδιόφωνα ειδησεογραφικά. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης ο κόσμος στράφηκε στο ιντερνετ… Οι επαγγελματίες, όπως και εγώ, δυστυχώς… απέχουμε συνειδητά. Προσωπικά δεν μπορώ να ανεχτώ να συμμετέχω σ’ αυτό το μπάχαλο. Άσε που τα τελευταία χρόνια φάγαμε πολλές «πιστολιές» (δεν πληρώνουν οι εργοδότες)

Τι ακούγεται κι αν αυτό που ακούγεται αντανακλά την ποιότητα της ζωής μας…

-Διανύουμε την περίοδο του… τσιφτετελομπιτ  με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Προσωπικά προσπαθώ να φτιάξω το δικό μου ραδιόφωνο στο ιντερνετ, το www.music2310.gr, παράλληλα παίζω μουσική στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ και στο ZUCCA. Το ίντερνετ είναι καλή λύση, αν όχι μοναδική, αλλά δεν έχει ακόμα …ακροαματικότητα και ακροατές. Ωστόσο ετοιμάζω εκπομπές και αισιοδοξώ…

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ