Σ.Βούλτεψη: Δεν αποκλείω συζήτηση για τη συγκρότηση μεγάλου Συνασπισμού - Karfitsa.gr
Πολιτική

Σ.Βούλτεψη: Δεν αποκλείω συζήτηση για τη συγκρότηση μεγάλου Συνασπισμού

Τι δήλωσε για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

voultepsi

Στο θέμα της συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μιλώντας  στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Με μια «συμφωνημένη βάση» μπορεί να γίνει η συζήτηση για τη συγκρότηση ενός Μεγάλου Συνασπισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «δεν είναι μία παρούσα συζήτηση, είναι μία συζήτηση που θα μπορούσε να γίνει μετά από καιρό, αλλά όχι πάμε να κυβερνήσουμε μαζί κι ο ένας κοιτά στην Ανατολή κι ο άλλος στη Δύση.

Δηλαδή, δεν μπορεί ο ένας να λέει «συνεργάζομαι μόνο με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ» κι ο άλλος να λέει, έλα φίλε να συνεργασθούμε»…. Θα υπάρχει μία συμφωνημένη βάση, ένα πλαίσιο, για το πώς θα κινηθεί η χώρα στα θέματα του χρέους, του δανεισμού της, της ανάπτυξης, των ιδιωτικοποιήσεων, εάν θα είναι στην Ευρώπη, εάν δεν θα είναι….Είναι κρίσιμο αυτό» σημειώνει η κ. Βούλτεψη, προσθέτοντας ότι «έτσι όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, δεν μπορεί να γίνει τίποτα».

Κληθείς να απαντήσει σχετικά με τον εάν η κυβέρνηση θα κατορθώσει να συγκεντρώσει τον αριθμό των 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, η κυβερνητική εκπρόσωπος τονίζει: «Η Ελλάδα από το 2009 έχει οργανώσει τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις. Πρόκειται για ό,τι πιο γελοίο έχει συμβεί επί του πλανήτη. Δεν υπάρχει χώρα χρεοκοπημένη που να πηγαίνει από εκλογές σε εκλογές. Και λογικό είναι να προσπαθεί να εξασφαλίσει αυτές τις ψήφους, αυτήν την πλειοψηφία η κυβέρνηση, γιατί αυτό το πρόσχημα, «να πέφτει η κυβέρνηση γιατί δε βγάζουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας», ανοικτά κι ωμά, όπως το λένε, εμένα που προκαλεί αηδία».

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ