Σαμαράς "Δεν θα πάμε σε εκλογές, θα εκλέξουμε πρόεδρο από την παρούσα Βουλή - Karfitsa.gr
Πολιτική

Σαμαράς “Δεν θα πάμε σε εκλογές, θα εκλέξουμε πρόεδρο από την παρούσα Βουλή

Απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του

 

samaras7

Την πεποίθηση ότι η παρούσα Βουλή θα εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα αποφευχθούν οι εθνικές εκλογές, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός. Βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στο Β’ θερινό τμήμα , στο Εντευκτήριο της Βουλής, κυριολεκτικά… κύκλωσαν τον Α. Σαμαρά, όπου κάθισε να πιει ένα παγωμένο τσάι. «Πρόεδρε πιστεύετε ότι θα εκλεγεί νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή την Βουλή;» τον ρώτησε εις εξ αυτών. «Εγώ έτσι πιστεύω» ξεκαθάρισε ο Πρωθυπουργός , προκαλώντας αίσθηση.

Ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την ξενάγηση του στην έκθεση για τα 40 χρόνια αποκατάστασης της Δημοκρατίας, κατευθύνθηκε προς το γραφείο του μαζί με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη και στη συνέχεια κάθισε στο Εντευκτήριο της Βουλής για να απολαύσει ένα παγωμένο τσάι.

Όπως ήταν φυσικό, αμέσως μαζεύτηκε γύρω του σχεδόν όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ που μετέχει στο Β’ θερινό τμήμα και εκεί έγιναν και οι… αποκαλύψεις Σαμαρά.

Αποχωρώντας ο Πρωθυπουργός δήλωσε πως «είναι πολυσήμαντη η πολιτική σταθερότητα για την χώρα. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε για την οικονομία είναι θετικά και οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο».

Πηγή paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ