Σαββίδης-Μαρινάκης σημειώσατε... 1 - Karfitsa.gr
Karfitsomata Αθλητισμός

Σαββίδης-Μαρινάκης σημειώσατε… 1

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

H προσφορά της εταιρείας DIMERA του Ιβάν Σαββίδη έγινε αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και πλέον αναλαμβάνει τη χορηγία του πρωταθλήματος  για τα επόμενα δύο χρόνια. Μάλιστα, όπως τονίζεται και στη σχετική ανακοίνωση «η πρόταση χορηγίας της Dimera Media Investments κρίθηκε ομόφωνα ως παραδεκτή». Εξερχόμενος, δε, από τη συνεδρίαση, ο κ. Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αφού έδινε τα περισσότερα χρήματα, γιατί να χάσουμε χρόνο;»

Η εταιρεία του κ. Σαββίδη αναμένεται να δώσει 2.250.000 ευρώ για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς αυτό έχει ξεκινήσει και για την επόμενη σεζόν άλλα 2.750.000, δηλαδή, συνολικά, 5 εκατομμύρια ευρώ! Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:  «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:  1/ Η πρόταση χορηγίας της ”Dimera Media Investments” κρίθηκε ομόφωνα ως «παραδεκτή». 2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η κατ αρχήν σύναψη σύμβασης χορηγίας με τη ”Dimera Media Investments”. Θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών με την ανωτέρω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί κείμενο σύμβασης και να τεθεί προς έγκριση από το Δ.Σ. της Super League»

Η “μονομαχία” ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Βαγγέλη Μαρινάκη βρήκε νικητή τον πρώτο, αφού η προσφορά της εταιρείας DIMERA του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου ήταν καλύτερη από εκείνη της ALTER EGO συμφερόντων Μαρινάκη και έτσι η χορηγία της Σούπερ Λίγκας πέρασε για τα επόμενα δύο χρόνια, στον ομογένη επειχειρηματία.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ