Σε 8μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε η δράστης για την απάτη στο "Χαμόγελο του Παιδιού" - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Σε 8μηνη φυλάκιση καταδικάστηκε η δράστης για την απάτη στο “Χαμόγελο του Παιδιού”

Καθοριστικό ρόλο στην απόδοση διακαιοσύνης έπαιξαν οι πολίτες που είχαν εξαπατηθεί

 

____0008

Όπως ανακοίνωσε ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά « Το Χαμόγελο του Παιδιού» μετά την δημοσιοποίηση για τα κρούσματα εκμετάλλευσης του Οργανισμού στην Ερμιόνη και την κατάθεσης μήνυσης για την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» η δράστης καταδικάστηκε σε 8μηνη φυλάκιση.

Καθοριστικό ρόλο, όπως σημειώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» διαδραμάτισαν οι πολίτες, που είχαν πέσει θύματα εξαπάτησης, και οι οποίοι κατέθεσαν στο δικαστήριο, γεγονός που διευκόλυνε τη διαδικασία απόδοσης δικαιοσύνης.

Με ανακοίνωση του το «Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά το Α.Τ. Κρανιδίου, το Διοικητή και το δυναμικό του, που εργάστηκαν μεθοδικά και συντονισμένα για την απόδοση της δικαιοσύνης, και θυμίζει πως:«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μία ακόμα φορά τονίζει ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή στους χώρους του. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη διάτρητη απόδειξη με το λογότυπο του Οργανισμού.«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να τα καταγγείλει άμεσα στις Αστυνομικές Αρχές, αλλά και να επικοινωνήσει με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλώντας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ