Σε Απόλλωνα 1926 και Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών ο Στ. Σιμόπουλος - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Σε Απόλλωνα 1926 και Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών ο Στ. Σιμόπουλος

Συνεχίζει τις συναντήσεις ο υποψήφιος της ΝΔ

simopoulos-paraplhgikoiΣε εκδηλώσεις της ΠΑΕ Απόλλων 1926 και του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών (Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης), παραβρέθηκε χθες ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Στράτος Σιμόπουλος.

simopoulos-kalamaria

Στην εκδήλωση της ΠΑΕ Απόλλων 1926, η οποία έγινε στο Θεατράκι της Χηλής, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Ανατολίτης, παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, της αντρικής ομάδας, της ομάδας νέων και περίπου 300 παιδιών από τις ακαδημίες, αναφέρθηκε στη συνεισφορά του κ. Σιμόπουλου στην ιστορική ομάδα της Καλαμαριάς. Έτσι, όπως υπογράμμισε ο κ. Ανατολίτης, ο κ. Σιμόπουλος είναι στο πλευρό της ΠΑΕ Απόλλων 1926 και βοηθά στην εξεύρεση χορηγιών και στην ανάταση των οικονομικών της.

Στην εκδήλωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, ο κ. Σιμόπουλος αναφέρθηκε στα βήματα που έχουν γίνει και που εξακολουθούν να γίνονται, σχετικά με την προσβασιμότητα των υποδομών.

Διαβεβαίωσε ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης θα είναι προσβάσιμο και φιλικό στα άτομα με αναπηρία. Ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, υπογράμμισε επίσης ότι σημαντικά αναβαθμισμένος είναι ο σχεδιασμός των σχολικών υποδομών για τα άτομα με αναπηρίες, ο οποίος γίνεται πλέον με βάση το είδος της αναπηρίας του μαθητικού δυναμικού. Έτσι, οι σχολικές υποδομές προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών. Επιπλέον, προσβάσιμες είναι σχεδόν όλες οι σχεδιαζόμενες δημόσιες κτιριακές υποδομές.

«Κάναμε πολλά, αλλά χρειάζονται περισσότερα για τους ανθρώπους με αναπηρίες. Τα προσβάσιμα κτίρια παραμένουν λίγα και αυτό πρέπει να αλλάξει. Απαιτείται όμως προσπάθεια, επιμονή και υπομονή», υπογράμμισε ο κ. Σιμόπουλος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ