Σε νέο κάλεσμα ιδιωτών ιατρών θα προβεί ο ΙΣΘ - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Σε νέο κάλεσμα ιδιωτών ιατρών θα προβεί ο ΙΣΘ

Με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νικόλαο Νίτσα, συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης, στα γραφεία της Διοίκησης της 4ης ΥΠΕ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος, οι Διοικητές της 4ης και 3ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης και Παναγιώτης Μπογιατζίδης, οι Υποδιοικητές των δύο ΥΠΕ, ή πρόεδρος του ΚΕΠΥ-ΒΕ κ. Λεπτοκαρίδου, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νικόλαος Παπαευσταθίου και ο Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας Θεοκλής Ζαούτης.

Στη συζήτηση τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση της πανδημίας στον νομό Θεσσαλονίκης.
Διαπιστώθηκε συναντίληψη για την πίεση που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην περιοχή, τη στήριξη των εργαζομένων στο ΕΣΥ οι οποίοι έχουν υπερβάλλει εαυτούς και την επιτακτική ανάγκη στήριξης των νοσοκομείων και με ιδιώτες ιατρούς.

Συζητήθηκαν επίσης θεσμικά ζητήματα του κλάδου για το οποία ο αναπληρωτής Υπουργός κ. Κοντοζαμάνης δεσμεύτηκε ότι θα επεξεργαστεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Επιπλέον, ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα προβεί εκ νέου σε κάλεσμα προς τους ιδιώτες ιατρούς προκειμένου να ενταχθούν στη δύναμη των νοσοκομείων.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε η συνεργασία της 3ης & 4ης ΥΠΕ και του υπουργείου Υγείας με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ