Σε ποιους... "χάλαγε τη σούπα" ο Παπαμιμίκος; - Karfitsa.gr
Karfitsomata

Σε ποιους… “χάλαγε τη σούπα” ο Παπαμιμίκος;

Τι λέει λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

PAPAMIMIKOS www.e-photopress.blogspot.com

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι έχω κάνει αρκετά λάθη – μόνο όποιος δε δουλεύει δεν κάνει – δεν κρύβω όμως ούτε ότι από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι κάποιους ενοχλεί το γεγονός πως ένας 33χρονος από τη Λάρισα έγινε Γραμματέας της ΝΔ», τόνισε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Κατάλαβα σχετικά γρήγορα ότι ήθελαν να με τελειώσουν γιατί τους χαλούσα τη σούπα, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Δούλεψα και όπως εκλέχθηκα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ το 2010 κόντρα στα συστήματα, έτσι αναγκάστηκαν να ανεχτούν να συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων και κάποιος που δε γεννήθηκε πορφυρογέννητος», συνεχίζει.

Όσον αφορά το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, υπογραμμίζει πως «έχει Πρόεδρο, έχει μέλη και δε χρειάζεται εξωγενείς παρεμβάσεις από κανένα», και σημειώνει με νόημα ότι «κάποιοι ίσως ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα για το γεγονός ότι δεν τους έβγαιναν τα νούμερα. Αν κάποιοι είχαν πάρει το 30% στην Κεντρική Επιτροπή που ζητούσαν, τότε σήμερα θα μιλούσαμε για το καλύτερο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που έγινε ποτέ».

Για την επόμενη μέρα στη ΝΔ επισημαίνει πως δεν έφυγε ποτέ από την παράταξη, απλά κάνει στην άκρη από την πρώτη γραμμή της πολιτικής, κάτι που όπως λέει είχε προαναγγείλει εδώ και μήνες.

Στην ερώτηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζει ότι «ειλικρινά πίστεψα και θέλω να συνεχίσω να πιστεύω στον Κυριάκο Μητσοτάκη, του εύχομαι να κάνει ξανά τη Νέα Δημοκρατία μεγάλη και ενωμένη». Μάλιστα ξεκαθάρισε πως για να γίνει αυτό πρέπει να παραμερίσει «τους αυλικούς που στριμώχνονται δίπλα του και θέλουν ένα κόμμα – παραμάγαζό τους. Είμαι σίγουρος πως δεν χωράνε αυτά στη λογική του», αναφέρει ο κ. Παπαμιμίκος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ