ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

«Με χτυπούσαν και οι δύο για να σταματήσω να αντιστέκομαι» – Σοκάρει η μαρτυρία της 10χρονης που βιάστηκε από τον σύντροφο της μητέρας της στη Θεσσαλονίκη

Άννα Παπαδοπούλου Αναρτήθηκε από Άννα Παπαδοπούλου
11/08/2025
Θεσσαλονίκη
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Σεπόλια: Ανήλικος γιος γνωστού ιερέα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – «Τους είπα να γίνουμε φίλοι αλλά δεν ήθελαν» (Video)

Σοκάρει η μαρτυρία του 10χρονου κοριτσιού για τον βιασμό της από τον σύντροφο της μητέρας της στη Θεσσαλονίκη. Η 10χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς και την παιδοψυχολόγο τη φρίκη που βίωνε στα χέρια του 37χρονου και της 24χρονης.

Η μαρτυρία της 10χρονης ήταν αποκαλυπτική για τον βιασμό που υπέστη από τον 37χρονο Ρομά σύντροφο της 24χρονης μητέρας της, η οποία όχι μόνο δεν τον απέτρεπε αλλά τον βοηθούσε να ασελγεί στο κορμάκι του κοριτσιού, σε μία υπόθεση που εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη και έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

«Εκείνος ήταν που πρώτα με χτυπούσε και μετά μου έκανε πράγματα φρικτά. Έκλαιγα και του έλεγα να σταματήσει. Πονούσε όλο μου το σώμα. Φώναζα, πάλευα, αλλά τον βοηθούσε η μητέρα μου, που μου κρατούσε σφιχτά τα χέρια για να μην μπορώ να κουνηθώ και να αντισταθώ…».

Τα παραπάνω ανέφερε σε αστυνομικούς και παιδοψυχολόγους το 10χρονο κορίτσι για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωνε στα χέρια της μητέρας της και του συντρόφου της, σύμφωνα με το newsit.gr.

«Με χτυπούσαν και οι δύο για να σταματήσω να αντιστέκομαι. Φώναζα βοήθεια, αλλά δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει. Όλο αυτό έγινε πολλές φορές, δεν σταματούσαν, δεν ήξερα τι να κάνω. Εκείνος χτυπούσε και τη μάνα μου, πολλές φορές…», ανέφερε η μικρή στους αστυνομικούς, οι οποίοι με την απαιτούμενη λεπτότητα ξεδιάλυναν τη σοβαρή αυτή υπόθεση.

Related Post

Πυλαία: Ο Light έρχεται στη Μαγική Πόλη για live με δωρεάν είσοδο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 4 άτομα για ναρκωτικά

Πέντε συλλήψεις για κλοπές, μεταξύ αυτών και τρεις 16χρονοι

Εισιτηριοδιαφυγή τέλος στο μετρό Θεσσαλονίκης – Τεράστια ουρά για κάρτες απεριόριστης μετακίνησης μετά το εισιτήριο μιας διαδρομής (ΦΩΤΟ+Video)

Το χρονικό της φρίκης

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται στα τέλη Ιουλίου, όταν η 24χρονη μητέρα κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Θέρμης Θεσσαλονίκης, καταγγέλλοντας τον 37χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία και για βιασμό της ανήλικης κόρης της.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Θέρμης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, προσέγγισαν με τη βοήθεια ειδικού παιδοψυχολόγου τη 10χρονη και επιβεβαίωσαν ότι το κοριτσάκι είχε βιαστεί από τον 37χρονο.

Ωστόσο, η συνέχεια της υπόθεσης πήρε σοκαριστική τροπή, καθώς η ανήλικη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της όχι μόνο ήταν παρούσα στον βιασμό της αλλά την κρατούσε ακίνητη, διευκολύνοντας τον 37χρονο να ικανοποιεί τις αρρωστημένες του ορέξεις, ασελγώντας στο παιδικό σώμα της.

Μετά την ομολογία του παιδιού, η 24χρονη μητέρα συνελήφθη, ενώ η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 37χρονου στα σύνορα στον Προμαχώνα, καθώς ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει τη χώρα και να μεταβεί στη Βουλγαρία. Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε ασκήσει σε βάρος του ζευγαριού ποινική δίωξη -κατά περίπτωση- για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας του, κατάχρηση ανηλίκου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Οι δύο τους κρίθηκαν νωρίτερα τη Δευτέρα (11.08.2025) προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Tags: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Share859Tweet537Send

Σχετικά Άρθρα

Light: «Αν θέλετε να μιλήσω σε εκπομπές, δώστε μου 5 χιλιάδες ευρώ, δεν αστειεύομαι!»
Θεσσαλονίκη

Πυλαία: Ο Light έρχεται στη Μαγική Πόλη για live με δωρεάν είσοδο

Στη Μαγική Πόλη, το πρώτο χριστουγεννιάτικο χωριό της Πυλαίας, έρχεται ο ράπερ Light, για μια εκρηκτική δωρεάν συναυλία στο Ελαιόρεμα....

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
08/12/2025
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 4 άτομα για ναρκωτικά

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για παραβάσεις της νομοθεσίας για ναρκωτικά προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί...

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
08/12/2025
Next Post
Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για την νέα Τούμπα: «Η πρόταση της ΠΑΕ για συνεργασία θα εξεταστεί στο Δ.Σ.»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο ΑΣ δεν θέλει να κατασκευαστεί η Νέα Τούμπα από τον Σαββίδη

Η εταιρεία με την επωνυμία “MEDIA PUBLISHING GK IKE ” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

ΖΩΔΙΑ

Αυτό εiναι το πıο χειρıστıκό ζώδıο από όλα

Αυτό εiναι το πıο χειρıστıκό ζώδıο από όλα

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
14/11/2025
0

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2025 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa