Στην Τροχαία Κηφισιάς παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής (28/9) ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος αναζητείτο καθώς φέρεται με το όχημά του να προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Φιλοθέη το βράδυ της Παρασκευής (26/9) .
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, φέρεται να προκάλεσε φθορές σε τουλάχιστον 10 παρκαρισμένα οχήματα. Μετά το περιστατικό έγιναν καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα ο Βασίλης Μπισμπίκης να αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ο ηθοποιός παρουσιάστηκε στην Τροχαία προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναμένεται να συλληφθεί καθώς σύμφωνα τον νέο Ποινικό Κώδικα, η πρόκληση ζημιών και η εγκατάλειψη του σημείου αποτελούν πλημμέλημα.