Σε χάκερ αποδίδει το πορνό στο σταθμό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Σε χάκερ αποδίδει το πορνό στο σταθμό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ!

Μετά το σάλο που προκλήθηκε…

proastiakos-porno2Σε χάκερ αποδίδει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ το απίστευτο περιστατικό με το πορνό στην οθόνη του σταθμού του Προαστιακού «Δουκίσσης Πλακεντίας». Την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έστειλε επιβάτης στο eirinika.gr και δείχνει σκληρό πορνό στην οθόνη του σταθμού.

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ερευνά συμβάν το οποίο σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, φέρεται να έλαβε χώρα στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» του Προαστιακού, με την προβολή παράνομου περιεχομένου από οθόνη ενημέρωσης δρομολογίων» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

«Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις», συνεχίζουν «το πιθανότερο σενάριο είναι νεαρός χάκερ να “ανέβασε” εικόνα (επιφάνεια εργασίας υπολογιστή) για μερικά δευτερόλεπτα σε μια και μόνο οθόνη του σταθμού, και όχι βίντεο, παράνομου υλικού, προκειμένου να το τραβήξει φωτογραφία και στη συνέχεια να το αναρτήσει στο διαδίκτυο (social media), για να κάνει κάποιου είδους φάρσα (troll, viral, κλπ). Σε καμία περίπτωση δεν προβλήθηκε σε σταθμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ταινία ακατάλληλου περιεχομένου ούτε υπήρξε καμία παραβίαση στα ηλεκτρονικά συστήματα ενημέρωσης των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ούτε έγινε αντιληπτό κάτι τέτοιο από επιβάτες ή προσωπικό των σταθμών. Πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, που έστησε όπως όλα δείχνουν νεαρός φαρσέρ, του οποίου τα ηλεκτρονικά ίχνη έχουν ταυτοποιηθεί, σε μία και μόνο οθόνη ενημέρωσης».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα».

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ