Σεξ: Αυτά είναι τα 5 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες - Karfitsa.gr
Υγεία

Σεξ: Αυτά είναι τα 5 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες

Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα

sex

Οι άντρες είναι εκείνοι που συνήθως ακούν παράπονα για τις κακές τους συνήθειες κατά την διάρκεια του σεξ. Φαίνεται όμως πως και οι γυναίκες κάνουν λάθη τα οποία  μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα και να κάνουν το σεξ λιγότερο ικανοποιητικό.

Μάλιστα επιστήμονες φτιάχνουν μια λίστα με τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ.
Ποια είναι αυτά;

Δεν παίρνουν πρωτοβουλίες
Συχνά οι γυναίκες φοβούνται μην θεωρηθούν επιθετικές. Προτιμούν λοιπόν να αφήνουν τον άντρα να κάνει όλες τις κινήσεις και να παίρνει την πρωτοβουλία του να ξεκινήσει την σεξουαλική επαφή.
Βέβαια, όπως τονίζει ο καθηγητής Ψυχολογίας Les Parrot από το πανεπιστήμιο Seattle Pacific θέλει και ο άντρας καμιά φορά να αισθανθεί πως η γυναίκα του τον θέλει. Είναι λοιπόν σημαντικό να παίρνει κι εκείνη καμιά φορά την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Σκέφτονται συνεχώς την εμφάνισή τους την ώρα του σεξ
Είναι ωραίο η γυναίκα να αισθάνεται και να φαίνεται όμορφη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Όταν όμως η γυναίκα ασχολείται και σκέφτεται μόνο αυτό κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης τότε δεν απολαμβάνει ελεύθερη το σεξ και η ικανοποίηση εξαφανίζεται.

Πιστεύουν πως για τους άντρες το σεξ “είναι απλά σεξ”
Όπως έδειξε έρευνα όμως, οι άνδρες είναι εξίσου σοβαροί όταν πρόκειται για το σεξ και τις σχέσεις γενικότερα όσο και οι γυναίκες. Μάλιστα, το 50% των γυναικών και το 52% των ανδρών που έκαναν one-night stand, ανέφεραν ότι το έκαναν ελπίζοντας να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση. Το συμπέρασμα είναι να μην θεωρούν οι γυναίκες ότι οι άντρες “δεν είναι ρομαντικοί” όσον αφορά το σεξ.

Θεωρούν πως ο άντρας θέλει σεξ ανα πάσα στιγμή
Όπως έχουν δείξει κι έρευνες, οι περισσότεροι άντρες στην εφηβεία τους και στα 20-25 τους, είναι συνέχεια έτοιμοι για ερωτικές συνευρέσεις. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει απαραίτητα για όλους αφού όταν μεγαλώνουν οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και ορισμένες αλλαγές στο σώμα τους, ρίχνουν την λίμπιντό τους.

Πιστεύουν πως ο άντρας είναι απαραίτητα πιο έμπειροι από εκείνες
Οι γυναίκες θεωρούν αυτομάτως πως ο άντρας είναι πιο έμπειρος στο σεξ από εκείνες. Έτσι λοιπόν αφήνουν σε εκείνον όλη τη δουλειά και δεν τον καθοδηγούν λέγοντας του ανοικτά τι θέλουν και τι τις αρέσει.
Αυτό όμως μπορεί να στερήσει στο ερωτικό ζευγάρι στιγμές απόλαυσης αφού όταν οι σύντροφοι λένε ο ένας στον άλλο τι θέλει στο σεξ τότε και ο άλλος θα μπορεί πιο εύκολα να ικανοποιήσει το άλλο το μισό.

 

Πηγή healthview.gr

Σχολιάστε

Polls

Ποιόν θα ψηφίζατε από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα;

Loading ... Loading ...

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ