Σεξ: Με συναίσθημα ή χωρίς; - Karfitsa.gr
Κοσμικά

Σεξ: Με συναίσθημα ή χωρίς;

Το πρωινό σεξ -αναφέρουν οι ειδικοί ερευνητές- είναι...

09E5215683D6BC8D15453D769C3CAC74Άλλοι υποστηρίζουν ότι το περιστασιακό σεξ και τα one night stands είναι ό,τι καλύτερο για τη σεξουαλική ζωή και άλλοι ότι το καλό σεξ γίνεται μέσα σε μια σταθερή σχέση.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, που πραγματοποίησε εταιρεία προφυλακτικών σε δείγμα 2.000 ανδρών και γυναικών, με μέσο όρο ηλικίας τα 25 έτη ένα ποσοστό που άγγιζε το 87% απάντησε ότι το καλύτερο σέξ τον έχουν βιώσει σε σταθερές σχέσεις με έντονη τη συναισθηματική κάλυψη.

Ιδιαίτερα οι γυναίκες υποστήριξαν ότι η σιγουριά και η ασφάλεια της απελευθερώνει στο σέξ  και τις αποδεσμεύει από ντροπές και αμηχανία. Ταυτόχρονα επισήμαναν ότι ο μόνιμος σύντροφος  τις βοηθά να λειτουργήσουν αυθόρμητα και με πλήρης σεξουαλική απενοχοποίηση. 
 
Επιπλέον, η ύπαρξη συναισθηματικής σχέσης δίνει και στους δυο… συμμετέχοντες την ελευθερία να ζητήσουν αυτό ακριβώς που επιθυμούν για να απολαύσουν πραγματικά την κάθε συνεύρεση. Άλλωστε, όπως παραδέχεται και το 90% των ερωτηθέντων ανδρών, αυτό το δέσιμο των ερωτικών παρτενέρ οδηγεί στην επιθυμία να ευχαριστήσει ο ένας τον άλλον όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωτικά και μέσα από την ικανοποίηση να λαμβάνει και αυτός ικανοποίηση. Δούναι και λαβείν σε συνεχή δράση!
 
Ενδείκνυνται οι… πρωινές ώρες
 
Το πρωινό σεξ -αναφέρουν οι ειδικοί ερευνητές- είναι το καλύτερο αφού τις πρώτες πρωινές απελευθερώνεται η οκυτοκίνη- η ορμόνη της αγάπης- οπότε είναι και ο τέλειος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου!Την ίδια στιγμή  τεκμηριώθηκε πως τα ερωτικά καυγαδάκια    πυροδοτούν  θετικά τις ερωτικές συνευρέσεις των συντρόφων.
 
Μελέτη που  έγινε στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου απέδειξε πως τα συναισθήματα  θυμού δεν  επηρεάζουν τη διάθεση για σεξ ούτε στους άνδρες ούτε στις γυναίκες. 

protothema.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ