Σεμινάρια διαχείρισης αστικών αποβλήτων - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Σεμινάρια διαχείρισης αστικών αποβλήτων

Από τον δήμο Θεσσαλονίκης

dimarxeioΔυο σεμινάρια με τίτλο «Εκπαίδευση Πολιτών / Δημόσιων Λειτουργών στην Εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων του Προγράμματος SafeWasteCycle» διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Στους στόχους των σεμιναρίων συμπεριλαμβάνονται η μεταφορά της τεχνογνωσίας που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου «SafeWasteCycle», η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση  γύρω από τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων, με έμφαση στα οργανικά απορρίμματα και την κομποστοποίηση, και η παρουσίαση πρακτικών από την Ελλάδα και άλλες χώρες.

Τα σεμινάρια  θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του έργου SAFE WASTECYCLE, με το ακόλουθο πρόγραμμα:

  • Για τους δημόσιους λειτουργούς, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, κατά τις ώρες 09.00 έως 16.00
  • Για τους πολίτες, την Τετάρτη 2 και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, κατά τις ίδιες ώρες

 

Το έργο «SAFE WASTECYCLE – Ανακύκλωση οργανικών αποβλήτων και πράσινη επιχειρηματικότητα στον αστικό ιστό για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας – Recycling of organic waste and green entrepreneurship in the urban web to secure public health», υλοποιείται στο πλαίσιο του IPA Διασυνοριακού Προγράμματος Ελλάδα – ΠΓΔΜ 2007-2013.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο  2310241714 (κ. Ξανθή Κατσικώρη) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση xanthikat@gmail.co. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέχρι να συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων, που δεν θα ξεπερνά τα 60 άτομα.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ