Γιατί ξανά... "Sex and the city"; - Karfitsa.gr
Karfitsomata Media

Γιατί ξανά… «Sex and the city»;

Δέκα χρόνια μετά οι ιστορίες των... κοριτσιών (;) προσελκύουν το ενδιαφέρον και...

sex-city

Αν, όπως πολλοί από εμάς, έχετε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της τελευταίας δεκαετίας στο διαμερίσματός σας, βλέποντας το επί σειρά 10 ετών Sex and the City και καταμετρώντας τα ζεύγη παπουτσιών σας… προετοιμαστείτε γιατί σύμφωνα με τον τωρινό δημιουργό των σειρών της εταιρίας HBO, Michael Patrick King, αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

Ο Michael Patrick King εργάζεται σκληρά για την επιστροφή της δημοφιλούς σειράς, για το πώς η σχετικά νέα υπηρεσία της συνεχούς ροής (streaming) θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αναβίωση του Sex and the City, το οποίο ολοκλήρωσε την έκτη και τελευταία σεζόν του το 2004.

«Με τη νέα υπηρεσία streaming, όλα τα στοιχήματα είναι ανοικτά», είπε ο Michael Patrick King. «Υπάρχει μια ευκαιρία της αναβίωσης της σειράς ιντερνετικά, αλλά δεν έχω ιδέα ποια θα είναι η ανταπόκριση του κοινού».

«Όσον αφορά το Sex and the City, το γεγονός και μόνον ότι εξακολουθεί να είναι τόσο ζωντανό και όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να αναρωτιούνται γι αυτά τα…κορίτσια, ποτέ δεν ξέρεις. Θα μπορούσε να επανέλθει κάποιο στιγμή. Όλα είναι ανοικτά». elle.com

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ