Σφοδρή επίθεση Κασιδιάρη και ερωτηματικά… - Karfitsa.gr
Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Κασιδιάρη και ερωτηματικά…

Ύβρεις από το βήμα της Βουλής

ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÁÑÓÇ ÁÓÕËÉÁÓ ÔÏÕ ÂÏÕËÅÕÔÇ ÔÇÓ ×ÑÕÓÇÓ ÁÕÃÇÓ ÇË. ÊÁÓÉÄÉÁÑÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÊÁÔÁÃÑÁÖÇ ÔÇÓ ÓÕÍÏÌÉËÉÁÓ ÌÅ ÔÏÍ Ô. ÌÐÁËÔÁÊÏ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Δικαιοσύνης εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής κατά τη σημερινή τοποθέτηση του στο αίτημα της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας για την υπόθεση Μπαλτάκου. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε παρέμβαση του πρωθυπουργού και του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου προκειμένου να προφυλακιστεί.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει συνωμοτικός διάλογος μεταξύ κυβερνητικού παράγοντα και δικαστικού στον οποίο σύμφωνα με ένα βίντεο που επικαλέστηκε ακούγεται: «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γαμ@@@@» προκαλώντας την οργή του Σώματος και την προεδρείου με τον προεδρεύων Γιάννη Τραγάκη να ζητά να μην καταγραφεί η φράση στα πρακτικά.

Παράλληλα ο ίδιος τόνισε ότι ο αδερφός του που υπηρετεί στον στρατό έτυχε δυσμενής μετάθεσης εξαιτίας κυβερνητικών παρεμβάσεων ενώ τόνισε πως το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου εκλογές – πιθανή ημερομηνία εθνικών εκλογών – ο ίδιος θα επανεκλεγεί βουλευτής ενώ ο πρωθυπουργός της χώρας θα είναι στην φυλακή.

Συνέχεια στο paraskhnio.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ