Σιμόπουλος: «Υποδομές με κοινωνικό πρόσημο για τη Θεσσαλονίκη» - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Σιμόπουλος: «Υποδομές με κοινωνικό πρόσημο για τη Θεσσαλονίκη»

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας και υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α' Θεσσαλονίκης είπε...

φωτογραφία 3

Στην τελετή βράβευσης του Δικτύου Αλληλεγγύης- Νοιάζομαι, στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης παρευρέθηκε σήμερα ο πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος.

Ο κ. Σιμόπουλος συνεχάρη τους διοργανωτές, υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχουν οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, ιδιαίτερα όταν αυτές προέρχονται από ένα δημόσιο φορέα, ενώ αναφέρθηκε σε δύο δράσεις αναβάθμισης των υποδομών Υγείας της Θεσσαλονίκης, τις οποίες εκτελούν οι «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», ο δημόσιος κατασκευαστικός φορέας που εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων.

Συγκεκριμένα, έχει ήδη υπογραφεί η σύμβαση για την προμήθεια νέου τομογράφου PET – CT στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, απαλλάσσοντας τους ασθενείς από την επιβάρυνση της μετακίνησής τους στην Αθήνα, για την διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων, όπως και η σύμβαση για την κατασκευή νέας πτέρυγας Χειρουργείων στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

 

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ