Συνάντηση για τους χαλαζόπληκτους στην Πέλλα - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Συνάντηση για τους χαλαζόπληκτους στην Πέλλα

Με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Βασίλη Έξαρχο και τον αντιπρόεδρο Αργύρη Μποτό συναντήθηκαν σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης και ο δήμαρχος της Έδεσσας Τάκης Γιάννου, προκειμένου να συζητηθεί η επίσπευση των διαδικασιών αποτίμησης των καταστροφών που υπέστησαν οι αγρότες της περιοχής από τις σφοδρές χαλαζοπτώσεις στα τέλη Ιουνίου.

theodoridis-elgaΜε τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Βασίλη Έξαρχο και τον αντιπρόεδρο Αργύρη Μποτό συναντήθηκαν σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης και ο δήμαρχος της Έδεσσας Τάκης Γιάννου, προκειμένου να συζητηθεί η επίσπευση των διαδικασιών αποτίμησης των καταστροφών που υπέστησαν οι αγρότες της περιοχής από τις σφοδρές χαλαζοπτώσεις στα τέλη Ιουνίου.

Ο κ. Θεοδωρίδης ενημέρωσε για την έκταση των καταστροφών, με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Παράλληλα, επισήμανε το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς που υπέστησαν οι αγρότες και τις αναμενόμενες επιπτώσεις στην τοπική οικονομία η οποία στηρίζεται στα αγροτικά εισοδήματα.

Η ανταπόκριση της ηγεσίας του ΕΛΓΑ ήταν άμεση και αύριο (Πέμπτη 4/7) πρόκειται να πραγματοποιηθεί επίσκεψη των κκ. Έξαρχου και Μποτού στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προκειμένου να εξετάσουν από κοντά τις ζημίες και να οργανώσουν καλύτερα τη διαδικασία της αποτίμησης και καταβολής των αποζημιώσεων. Στόχος είναι να υπάρξει επίσπευση των διαδικασιών, με δικαιοσύνη για τους αγρότες και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ