Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις στη Γιαννιτσών - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις στη Γιαννιτσών

Στην ευρύτερη περιοχή της Γιαννιτσών βρέθηκαν για άλλη μια φορά οι αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να συνεχίσουν τους ελέγχους για παράνομη πορνεία, που είναι κοινό μυστικό ότι ανθεί στην περιοχή, όπως είχε δείξει σχετικό ρεπορτάζ της "Κ".

Στην ευρύτερη περιοχή της Γιαννιτσών βρέθηκαν για άλλη μια φορά οι αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να συνεχίσουν τους ελέγχους για παράνομη πορνεία, που είναι κοινό μυστικό ότι ανθεί στην περιοχή, όπως είχε δείξει σχετικό ρεπορτάζ της “Κ”.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών, προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας δεκατέσσερα 14 εκδιδόμενα άτομα και ειδικότερα:

•             Δέκα 10 γυναίκες, τέσσερις Ελληνίδες και έξι αλλοδαπές και

•             Τέσσερις άνδρες, τρεις Έλληνες και ένας αλλοδαπός.

Σε βάρος των παραπάνω βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία «Περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων».

Οι ειδικές αυτές δράσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε τακτική βάση, με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση της γενικότερης εγκληματικότητας και ειδικότερα την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορά στα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα, προς εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ