Σκληρό πόκερ με Αθανασιάδη - Karfitsa.gr
Αθλητισμός

Σκληρό πόκερ με Αθανασιάδη

Δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο

Athanasiadis_Paok

Ο Ιβάν Σαββίδης το Καλοκαίρι απέρριψε δύο προτάσεις από το εξωτερικό για τον Στέφανο Αθανασιάδη, ενώ με το πλάνο που φαίνεται ότι δεν υπάρχει για την ομάδα, αλλά και με τις περίπου 400.000 χιλιάδες που του προσφέρει πολύ δύσκολα να του πάρει την υπογραφή.

Οι μέρες περνούν και ο Στέφανος Αθανασιάδης ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα αποδεχτεί την πρόταση που του έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μια πρόταση οικονομικά χαμηλή με βάσει τα όσα προσφέρει στην ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει απορρίψει δύο προτάσεις από το εξωτερικό, κοντά στην ρήτρα του συμβολαίου του, λέγοντας πως «Ο Αθανασιάδης δεν πωλείται».

Κάποιος θα περίμενε ο μεγαλομέτοχος να ικανοποιούσε τον Κλάους οικονομικά. Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως επιμένει στην πρότασή, κοντά στις 400.000 ευρώ. Ακόμα κι έτσι ο Αθανασιάδης λόγω της αγάπης του για την ομάδα δεν έχει πρόβλημα να βάλει την υπογραφή του στην ανανέωση. Όμως κάθε φιλόδοξος ποδοσφαιριστής θέλει στην ομάδα που αγωνίζεται να υπάρχει προοπτική. Στον Δικέφαλο με βάσει τα τωρινά δεδομένα δείχνει αδύναμος απέναντι στον Ολυμπιακό. Ενώ σε καμία περίπτωση δεν έχει στο τσεπάκι του, την δεύτερη θέση μιας και οι Παναθηναϊκός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος είναι ενισχυμένοι.

Αυτοί είναι οι λόγοι που ο Αθανασιάδης δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και ούτε πρόκειται να το κάνει αν δεν ξεκαθαριστούν ορισμένες καταστάσεις.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

 

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ