20:22, Πέμπτη
26 Μαΐου 2022

Η ΕΛ. ΑΣ. απέκτησε προφίλ στο Instagram- Δείτε το πρώτο post (Φώτο, Βίντεο)

Ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει η Ελληνική Αστυνομία, η οποία σήμερα δημιούργησε το δικό της λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα Instagram.

Η πρώτη δημοσίευση που έκανε στο νέο της προφίλ, είναι σε ρυθμό Χριστουγέννων. Το διθέσιο και αμιγώς ηλεκτροκίνητο περιπολικό της ΕΛΑΣ κάνει την είσοδό του με αναμμένο φάρο και υπό τον ήχο χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Στη δεύτερη δημοσίευση, βλέπουμε έναν γλυκό αστυνομικό σκύλο να ποζάρει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η σελίδα είναι δημόσια και μπορεί να αναζητηθεί από τους χρήστες του Instagram στον σύνδεσμο https :// www . instagram . com / hellenicpolice _ official και το εορταστικό βίντεο στο https://www.instagram.com/p/CX3FvwmDIqs/

Στη σελίδα θα πραγματοποιούνται καθημερινά αναρτήσεις με αστυνομικό και ευρύτερο κοινωνικό ενδιαφέρον και θα συνοδεύονται από φωτογραφίες και βίντεο με δράσεις της Αστυνομίας, χρηστικές συμβουλές, ειδήσεις καθώς και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή προσφορά του αστυνομικού στην κοινωνία.

Τη διαχείριση της σελίδας έχει αναλάβει το Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, σύμφωνα με την πολιτική της Ελληνικής Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός δεν παρακολουθείται όλο το 24ωρο. Παρακαλούνται οι πολίτες για θέματα επιχειρησιακής ανταπόκρισης και συμβάντα, που χρήζουν αστυνομικής άμεσης συνδρομής, να απευθύνονται στα τηλέφωνα επικοινωνίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδίως στον τριψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 100.