ΣΟΚ: Τι αποκάλυψε η Νικολούλη για τον άτυχο Βαγγέλη! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Κοινωνία

ΣΟΚ: Τι αποκάλυψε η Νικολούλη για τον άτυχο Βαγγέλη!

Νέα δεδομένα στην υπόθεση

1

Η έμπειρη δημοσιογράφος αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία που φέρνουν νέα δεδομένα και στην κυριολεξία προκαλούν παγωμάρα Τι είπε η Αγγελική Νικολούλη για τον άτυχο Βαγγέλη… Τι αποκάλυψε. Γιατί προκαλείται ΘΥΜΟΣ!

Eχουν κινητοποιηθεί οι πάντες. Σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, τα Γιάννενα είναι κυριολεκτικά στο πόδι και βοηθούν με κάθε τρόπο για τον εντοπισμό του άτυχου νέου.

Αυτή που για ακόμη μια φορά συνεχίζει εντατικά τις έρευνες είναι η Αγγελική Νικολούλη. Στο στούντιο του «Τούνελ» βρέθηκαν η μητέρα και ο θείος του άτυχου νέου όπου η πρώτη δήλωσε πως το κινητό ήταν η «προέκταση του χεριού» του Βαγγέλη Γιακουμάκη γεγονός που κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να ξέχασε το κινητό του και να μη γύρισε καν πίσω να το πάρει. Η ιστορία έχει κενά όπως και οι έρευνες.

Ο κόσμος έχει θυμό, θεωρεί πως δεν είναι δυνατόν η αστυνομία να μη μπορεί να βρει ίχνη του αλλά συγχέει επίσης την ιστορία του φοιτητή με την ιστορία του μικρού Άλεξ.

Όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν όμως τα σχόλια τους κρύβουν οργή και αγανάκτηση και κάτι πρέπει να γίνει έτσι ώστε η ιστορία αυτή να μην πάρει την τροπή που πήρε η ιστορία του Άλεξ. Δεν πρέπει να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Πρέπει να βγει η αλήθεια στο φως. Όλοι προσεύχονται για τον εντοπισμό του, μόνο που σ΄αυτές τις περιπτώσεις μια προσευχή δεν είναι αρκετή.

Όπως αρκετά δεν είναι όσα γίνονται για να βρεθεί το παιδί. Αν ήθελε να αυτοκτονήσει δεν θα έκανε τίποτα απ΄όσα έκανε τις τελευταίες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη του. Τι συνέβη; Που είναι ο Βαγγέλης; Ας αφήσουν τις υποθέσεις και το που βρέθηκε τελευταία φορά και ας επικεντρωθούν λίγο στα πρόσωπα, στους συμφοιτητές, στον Κρητικό που τον κακοποιούσε. Ποιος ο ρόλος του καθενός στην υπόθεση;

Το παζλ πρέπει να ολοκληρωθεί πριν η οργή όλων πάρει άλλες διαστάσεις

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ