Σώος ο εγκλωβισμένος πρόσκοπος στην Πίνδο - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Σώος ο εγκλωβισμένος πρόσκοπος στην Πίνδο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός προσκόπου που χθες το απόγευμα έπεσε και εγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων στο Σμόλικα, κοντά στο χωριό Πάδες Ιωαννίνων

diaswsh-smolikasΑίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός προσκόπου που χθες το απόγευμα έπεσε και εγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων στο Σμόλικα, κοντά στο χωριό Πάδες Ιωαννίνων.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και με την άψογη συνεργασία των εμπλεκομένων, ο τραυματίας εντοπίστηκε, ανασύρθηκε με φορείο από τη χαράδρα και μεταφέρθηκε στις Πάδες και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Είναι καλά στην υγεία του με μια ελαφρά κάκωση στο δεξί πόδι.

Στην επιχείρηση συμμετείχε η ΕΜΑΚ με επικεφαλής τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, Δημοσθένη Αναγνωστάκη, η Πυροσβεστική και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Από πλευράς Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης συμμετείχαν έντεκα μέλη από το παράρτημα της Οργάνωσης στα Γρεβενά και ένα μέλος από τη Θεσσαλονίκη. Οι επικεφαλής του παραρτήματος της Ε.Ο.Δ. στα Γρεβενά ασφάλισαν τον χώρο από κοινού με τους επικεφαλής της ΕΜΑΚ και τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής  Κόνιτσας, απεγκλώβισαν τον τραυματία με φορείο και στη συνέχεια του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ