«Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»: Τι θα δούμε στον 4ο κύκλο - Karfitsa.gr
Κοσμικά

«Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»: Τι θα δούμε στον 4ο κύκλο

souleiman2

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» επιστρέφουν και πάλι στο πλατό για να γυρίσουν τα νέα επεισόδια για τον τέταρτο κύκλο της σειράς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Mytv θα γυριστούν 28 νέα επεισόδια, αρχής γενομένης από τον Αύγουστο.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς θα δούμε τη νέα Χουρέμ… 15 χρόνια μεγαλύτερη. Ο Ρουστέμ θα καταφέρει να γίνει Πασάς με κάθε τρόπο. Οι εχθροί του όμως θα προσπαθήσουν να τον “χτυπήσουν” με κάθε τρόπο στο γάμο του με την κόρη του Σουλτάνου. Η Μιχριμάχ πέφτει στην παγίδα και πιστεύει ότι ο Ρουστέμ την απατά. Αργότερα ο Βεζίρης αποκαλύπτει την αλήθεια.

Το 1545, η Ρουμέισα θα περιμένει το παιδί του Μουσταφά και η Μαχιντεβράν θα φέρεται στοργικά στη νύφη της, γιατί τρέφει νέες ελπίδες ότι τα παιδιά του Μουσταφά θα συμμετέχουν στην διαδοχή του θρόνου.

Στον τέταρτο κύκλο η μάχη για την εξουσία κορυφώνονται και οι άλλοτε τρυφερές σχέσεις και γεμάτες κατανόηση αδελφικές σχέσεις τώρα αντικαθίστανται με ανελέητο ανταγωνισμό,ματαιοδοξία και δίψα για εξουσία.

Οι δε συκοφαντίες του Ρουστέμ Πασά θα αναγκάσουν τον Σουλτάνο να θυσιάσει τον ίδιο του τον γιο.
Τραγικό θάνατο θα έχει ο ηγεμόνας Μουσταφά, λίγα χρόνια αργότερα η Χασεκί Χουρέμ Σουλτάνα, ο Ρουστέμ Πασάς, η Γκιουλφέμ Χατούν και το 1566 τραγικό θάνατο θα βρει ο Σουλεϊμάν, η Αφιφέ Χατούν και ο Σουμπούλ Αγά.

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.


 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ