Σοβαρή η κατάσταση της υγείας των εργαζομένων των διυλιστηρίων από την πυρκαγιά! - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας των εργαζομένων των διυλιστηρίων από την πυρκαγιά!

Οι δύο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας...

 

pyrosbestis

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρεις εργαζόμενοι- τραυματίες.

Ο πρώτος, 31 ετών με εγκαύματα στο 70% του σώματός του διασωληνωμένος, ο δεύτερος, 43 ετών, με εισπνευστικό έγκαυμα, διασωληνωμένος επίσης, ενώ διασωληνώθηκε και ο τρίτος, ένας 29χρονος άντρας με εγκαύματα στα χέρια. Ωστόσο η κατ΄σταση του τρίτου τραυματία δεν εμπνέει ανησυχία.

Στο Νοσοκομείο «Αττικό» διακομίστηκαν τρεις τραυματίες, ηλικίας κάτω από 35 ετών, σε σοβαρή κατάσταση. Ένας φέρει εγκαύματα 70% και αναπνευστική ανεπάρκεια. Αρχικά, είχε αποφασισθεί να διακομιστεί στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μεταφέρεται όμως διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας λόγω της μεγάλης έκτασης των εγκαυματικών επιφανειών και του εισπνευστικού εγκαύματος κρίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του τραυματία εργαζόμενου στα διυλιστήρια.Η παρακολούθησή του γίνεται από ομάδα ιατρών οι οποίοι είναι ειδικοί στην αντιμετώπιση εγκαυμάτων και βαρέως πασχόντων. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με συνοδεία ιατρικού προσωπικού από το Αττικό νοσοκομείο στο 251 ΓΝΑ περί τις 12 το μεσημέρι.

Ο δεύτερος, με εγκαύματα β’ βαθμού και αναπνευστική ανεπάρκεια, μεταφέρεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και ο τρίτος, επίσης διασωληνωμένος, με εγκαύματα μεσαίου βαθμού, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικό».

 

elpe 5

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ