Στ. Θεοδωράκης: Πρόεδρος τώρα, με συμφωνία για εκλογές το 2015 - Karfitsa.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Πρόεδρος τώρα, με συμφωνία για εκλογές το 2015

Πρόσθεσε παράλληλα ότι οι...

stauros-theodorakisΝα εκλέξει αυτή η Βουλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να δεσμευτεί η κυβέρνηση ότι θα έχουμε εκλογές εντός του 2015 πρότεινε από το Ηράκλειο, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεωδωράκης.

Ο τελευταίος σημείωσε ότι το κόμμα του δεν δίνει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση, διότι «δεν τα πάει καλά».

Ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «ο Α. Σαμαράς δε μπορούσε να λύσει τα προβλήματα της χώρας, ο Ε. Βενιζέλος δε μπορούσε να λύσει τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ και αποφάσισαν να φέρουν πιο κοντά την προεδρική εκλογή», επιλογή την οποία ό ίδιος χαρακτήρισε «λάθος».

Πρόσθεσε παράλληλα ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν μετά την τουριστική περίοδο.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι υπάρχουν και κάποιοι που ζητούν εδώ και τώρα εκλογές. Είναι αυτοί που επενδύουν, όπως είπε, στο «μπάχαλο» της κοινωνίας και δεν τους ενδιαφέρουν οι δουλειές του κόσμου. «Άλλωστε, αυτοί δεν έχουν δουλειά. Τρέφονται από το κόμμα, δηλαδή από το κράτος», σημείωσε.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι υπάρχουν όλο και πιο πολλοί που αντιλαμβάνονται ότι η χώρα «δε μπορεί να κινηθεί ανάμεσα στο αριστερό και στο δεξί λάθος».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, «το Ποτάμι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν κλειστά τα αυτιά τους στην κοινωνία, με ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, με ανθρώπους που θέλουν να θρέψουν κομματικούς στρατούς».

Τόνισε τέλος ότι στόχος του Ποταμιού είναι η συνεργασία με την «Εθνική Ελλάδος», δηλαδή με ανθρώπους που θέλουν να πάνε τη χώρα μπροστά.

naftemporiki.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ