Σταύρος Καλαφάτης: «Στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν γίνει τα αυτονόητα!» - Karfitsa.gr
Θεσσαλονίκη

Σταύρος Καλαφάτης: «Στη Θεσσαλονίκη δεν έχουν γίνει τα αυτονόητα!»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε στη δημοτική τηλεόραση

.

IMG_8425a

 

«Να κρίνουν σύμφωνα με την παραγωγή έργου κι όχι με βάση την “εικόνα”», κάλεσε τους δημότες της Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100.

Εξήγησε, ότι ο κ. Μπουτάρης έχει μείνει στάσιμος και μετεξεταστέος στο ζήτημα της καθαριότητας, όπως και σε μια σειρά βασικών καθηκόντων ενός δημάρχου και πρόσθεσε: «Προτείνω στους συμπολίτες μας, να εξετάσουν το έργο των υποψηφίων από τις θέσεις που έχουν κληθεί να υπηρετήσουν τους πολίτες. Να δουν επί της ουσίας τη παραγωγή έργου τους. Εγώ θέλω να κριθούμε στη παραγωγή έργου. Βεβαίως, η εικόνα έχει τη σημασία της αλλά σε μία τόσο κρίσιμη συγκυρία νομίζω ότι θα πρέπει και οι συμπολίτες μας να επενδύσουν περισσότερο στην αξιολόγηση του έργου του καθενός υποψηφίου και της δυνατότητας και της προοπτικής που μπορεί να έχει αυτός για τα επόμενα χρόνια.»

Τόνισε για μια ακόμα φορά, ότι η πόλη χρειάζεται έναν δήμαρχο – μάνατζερ, που δεν θα αρκείται στις δικαιολογίες και θα πρέπει να εργάζεται 12 ώρες την ημέρα για την πόλη, να πηγαίνει πρώτος στο δημαρχείο και να φεύγει τελευταίος, να συντονίζει αποτελεσματικά τους αντιδημάρχους του, να βάζει στόχους εξαμήνου, να παρακολουθεί τη πορεία τους. «Έτσι πρέπει να λειτουργήσει ο δήμαρχος, αν θέλει να κάνει δουλειά ουσίας κι όχι εικόνας», πρόσθεσε.

Ο κ. Καλαφάτης υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού «Εντάξει» είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της πόλης, με μικρές παρεμβάσεις απόλυτα εφικτές και άμεσης υλοποίησης, που δεν είναι ιδιαίτερα κοστοβόρες.

«Τα αυτονόητα δεν έχουν γίνει. Το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο δήμαρχος ότι δεν ήταν συνεπής στις υποσχέσεις του. Τρεισήμισι χρόνια είναι πολλά για να αποδεχθείς ότι “δε μπορείς να κάνεις τη δουλειά”», κατέληξε.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ