Στέλεχος του ΠΟΤΑΜΙού στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Στέλεχος του ΠΟΤΑΜΙού στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

Σε δηλώσεις της έκανε λόγο για επιστροφή στο σπίτι της αλλά και ότι το...

ΝΔ

“Η απόφασή της να ενταχθεί στη Ν.Δ. ταυτίζεται με την είσοδο της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης σε μια περίοδο σύνθεσης δυνάμεων και ανοικοδόμησης της σχέσης εμπιστοσύνης με την κοινωνία, που όλο και περισσότερο βλέπει στη Νέα Δημοκρατία και στον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, τη μοναδική αξιόπιστη δύναμη εξόδου της χώρας από το αδιέξοδο της σημερινής αριστερής ακυβερνησίας”

—–

Μέλος της Νέας Δημοκρατίας είναι από χθες, Σάββατο 5 Μαρτίου, η δικηγόρος και σύμβουλος ψυχικής υγείας κ. Βασιλική Τερκενλή, υποψήφια βουλευτής με το «Ποτάμι» στην Α΄ εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης τον Ιανουάριο και το Σεπτέμβριο του 2015. Η κ. Τερκενλή επισκέφθηκε τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης, όπου την υποδέχτηκε ο πρόεδρος κ. Μηνάς Σαμαντζίδης και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την εγγραφή της στο μητρώο μελών της Νέας Δημοκρατίας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Νομού Θεσσαλονίκης κ. Μηνάς Σαμαντζίδης, σημείωσε: «Καλωσορίζουμε τη Βασιλική Τερκενλή, μια γυναίκα με έντονη κοινωνική δράση που εμπλουτίζει την πολιτική με την ανάμιξή της στα κοινά. Η απόφασή της να ενταχθεί  στη Ν.Δ., ταυτίζεται με την είσοδο της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης σε μια περίοδο σύνθεσης δυνάμεων και ανοικοδόμησης της σχέσης εμπιστοσύνης με την κοινωνία, που όλο και περισσότερο βλέπει στη Νέα Δημοκρατία και στον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, τη μοναδική αξιόπιστη δύναμη εξόδου της χώρας από το αδιέξοδο της σημερινής αριστερής ακυβερνησίας.»

Από την πλευρά της η κ. Βασιλική Τερκενλή δήλωσε: «Με τη Νέα Δημοκρατία σε ξεκάθαρη κεντροδεξιά κατεύθυνση, αισθάνομαι πως επιστρέφω σπίτι μου. Η αποφασιστικότητα του Κυριάκου  Μητσοτάκη, ενός εν δυνάμει πρωθυπουργού, να προωθήσει μια σοβαρή μεταρρυθμιστική ατζέντα χωρίς να τη νοθεύει με στοιχεία λαϊκισμού, είναι η μοναδική πραγματικά ελπιδοφόρα εναλλακτική επιλογή των Ελλήνων για μια πορεία εξόδου από την κρίση. Συντάσσομαι ανεπιφύλακτα με αυτή την προσπάθεια.»

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ