Στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός(live) - Karfitsa.gr
Πολιτική

Στη Βουλή Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός(live)

Φρούριο το κοινοβούλιο…

mixaloliakos-lagos-papas

Απόφαση για την άρση ασυλίας του προφυλακισμένου γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά, θα λάβει σήμερα η ολομέλεια της Βουλής. Έχουν κριθεί επίσης προσωρινά κρατούμενοι για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Η μεταγωγή των προφυλακισθέντων στη Βουλή, προκειμένου να συμμετέχουν στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας τους, θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας μέσα και έξω από τη Βουλή

Τα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή, αναμένεται να είναι πιο αυξημένα σε σχέση με την προηγούμενη φορά, οπότε είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στο Κοινοβούλιο για επισκέπτες, όταν μεταφέρθηκαν από τις φυλακές για την ίδια διαδικασία οι Γιώργος Γερμενής και Στάθης Μπούκουρας.

Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας και έξω από το κοινοβούλιο, καθώς η Χρυσή Αυγή, έχει καλέσει τα μέλη της σε συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος στις 8:30 το πρωί.

Γ. Τραγάκης: Όλα θα γίνουν σύμφωνα με τη διαδικασία

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, τόνισε πως όλα θα γίνουν σύμφωνα με την προβλεπόμενη από τον κανονισμό διαδικασία.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε πως τα έκτακτα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα και εντός και εκτός του κοινοβουλίου, και πρόσθεσε πως από τη στιγμή που θα εισέλθουν στο κτίριο της βουλής οι προφυλακισμένοι βουλευτές, είναι αυτομάτως ελεύθεροι.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ