Στην μάχη για κανάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης - Karfitsa.gr
Media

Στην μάχη για κανάλι ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες…

marinakis

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου ολοκληρώνεται η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής και την υποβολή των σχετικών φακέλων και από τις 23 Ιουνίου, ο Έλληνας εφοπλιστής έχει προχωρήσει στην ίδρυση της εταιρείας, που πρόκειται να λάβει μέρος στην διαδικασία.

Πρόκειται για την εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ, η οποία με έδρα στο κέντρο της Αθήνας έχει σαν σκοπό την δραστηριοποίηση αποκλειστικά στον τομέα των μέσων ενημέρωσης με σκοπό την παροχή υπηρεσιών επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης.

Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, αναφέρεται «η εγκατάσταση, λειτουργία και διαχείριση τηλεοπτικού σταθμού ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition)».

Πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρείας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ συμμετέχουν επίσης οι συνεργάτες τους Φωτεινή Υψηλάντη (Διευθύνουσα Σύμβουλος) και Γιάννης Βρέντζος (Αντιπρόεδρος του ΔΣ).

Η εταιρεία έχει μετοχικό κεφάλαιο ύψους 8 εκατ. ευρώ, που είναι ακριβώς το ελάχιστο κεφάλαιο που πρέπει να καταβάλουν οι μέτοχοι για κανάλια εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού χαρακτήρα με γενικό περιεχόμενο.

Πηγή: businessnews.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ