Στήριξη στην Χαραλαμπίδου της Λαϊκής Ενότητας δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ! - Karfitsa.gr
Πολιτική

Στήριξη στην Χαραλαμπίδου της Λαϊκής Ενότητας δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Με αφορμή το εξώδικο και την αγωγή που κατατέθηκε σε βάρος της

Xaralampidou

Στήριξη στην πρώην βουλευτή του από την Α’ Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου δίνει μέσω ανακοίνωσής του ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το εξώδικο και την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της εταιρία κατόπιν σχετικών καταγγελιών της πρώτης σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Υπενθυμίζεται πριν λίγες ημέρες η πρώην βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας είχε δηλώσει δημόσια το… διαζύγιο της παράταξης της οποίας ηγείται με το κυβερνόν κόμμα.

Αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κεντρικής Μακεδονίας:

Ένα δελτίο Τύπου στο οποίο ασκείται κριτική για το κόστος σύμβασης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με ιδιωτική εταιρία, ώθησε την εν λόγω εταιρία να αποστείλει εξώδικο απειλώντας με αγωγές και αποζημιώσεις.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε τον περασμένο μήνα η περιφερειακή παράταξη Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα αφορούσε σύμβαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την εταιρία Ίντρακατ, συμφερόντων Κόκκαλη. Το ύψος της σύμβασης είναι 8.674.456 ευρώ, ένα ποσό το οποίο εγείρει σοβαρά ζητήματα, σύμφωνα με την Ριζοσπαστική Αριστερά Ενότητα.

Ο τρόπος όμως με τον οποίο αντέδρασε η περιφερειακή παράταξη, ενόχλησε την εταιρία η οποία επέλεξε να αποστείλει εξώδικο απειλώντας την επικεφαλής της παράταξης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, με αγωγή απαιτώντας, μάλιστα, χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Θεωρούμε απαράδεκτη την ενέργεια της Ιντρακάτ να απειλήσει με μηνύσεις την επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας. Η προσπάθεια φίμωσης και η τρομοκράτηση των εκλεγμένων αντιπροσώπων, από τη μεριά των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων, είναι μια τακτική η οποία μας βρίσκει εντελώς αντίθετους.

Η Π.Σ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κεντρικής Μακεδονίας δηλώνει τη στήριξή της στη Δέσποινα Χαραλαμπίδου και τους υπόλοιπους περιφερειακούς συμβούλους και ζητά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης για το κόστος της σύμβασης κάτι που αφορά την προστασία του δημόσιου χρήματος.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ